Gönderen Konu: DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ...!  (Okunma sayısı 1333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ...!
« : 20 Ağustos 2013, 22:33:04 »
Merhaba arkadaşlar öncelikle avlak üyelerine ve ülkemizdeki GERÇEK avcılara hayırlı kazasız belasız sezonlar dilerim.
Az önce değerli bir avcı büyüğüm ve abimden bir haber aldım rahatsızlığı nedeniyle doktora gitmiş gerekli tetkik ve kontroller yaptırmış işi gereği filmler çıkmadan hastahane den ayrılmış ve sonuçları almak için çocuğunu yönlendirmiş. çocuğuda film ve tetkik sonuçlarını alıp doktora göstermiş sonuçlara bakan doktor hemen onu cerraha yönlendirmiş. cerrah filmlere bakar bakmaz baban AVCI mı demiş afallayan çocuk evet demiş acilen gelsin çünkü BÖBREĞİNDE SAÇMA VAR demiş bu nasıl olabilir çoğumuz av yemeklerinde saçma yutmuş olabiliriz. bunu normal karşılar bir zararı olmadığını olmayacağını düşünür geçiştiririz.
bu durum çok farklı beni arayıp görüşümü aldı bir anlam ve veremedim. buradan avcı camiasındaki arkadaşlarla paylaşmak istedim bu durumu yaşayan duyan bilen varsa öğrenelim yoksa neden olabileceğini araştırıp tedbirimizi alalım.

epey düşündükten sonra benim aklıma gelen en mantıklı ve makul neden şu olabilir:

arkadaşıma isabet eden saçma çıplak vücudunda kalın bir damara isabet ediyor damarı delip içine giriyor ve oradan kan dolaşımı vasıtasıyla böbreğe gelip takılıyor bu İNANILMAZ VE BELKİDE TIP TARİHİNDE BİR İLK olabilir. siz değerli dostlarında bu konudaki görüş nelerdir. öğrenmek isterim selamlar...
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
Ynt: DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ...!
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2013, 22:35:47 »
dediğin olabilir abi... bir arkdaşımızda süpürge çöğünü yutuyor 5 cm kdar var.. ve bu cöp bacağında cıkıyordur doktorda öle demiş.. vücütta yürürmüş... bu da öle dir...

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2013, 22:49:44 »
tırstım şimdi.Eveliki sene üveyik avında vurulmuştum.Saçmanın  birisi göğsümde hala doktor çıkartmadı. Elleyince elime geliyor.Bir tanesi karın bölgemden girmişti.Eni iyisi bir doktora gitmek
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2013, 23:07:40 »
Arkadaşlar konu çok önemli ve hayati vücudunda saçma olan arkadaşlarımızın tomografi çektirmesinde yarar var saçmanın kas içinde mi deri altında mı olduğu bilinmeli kanımca deri altı da çok tehlikeli dışarıdan bir darbe ile damara girme  ihtimali olabilir.
bu olay hakkında gelişme olursa buradan paylaşacağım.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2013, 23:44:04 »
Alla allah dikkatli olalım işi oyuncağa alıyoruz ama unutmamamız gereken bir şey var insan oğlunun aklından geçen herşey olur bu dünyada ama kendine ama bir başkasına ama olur
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload