Gönderen Konu: AHLAKSIZLIĞIN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜN 17 AĞUSTOS SABAHI  (Okunma sayısı 9952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin KARAOĞLAN

• *
  • ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜDE DOĞRU OLUR
Arkadaşlarımla birlikte güzel bir açılış yapmaktı amacımız en azından kuş gördük ama yaptığımız kilometreye değmezdi gördüğümüz kuş sayısı.malesef cuma gecesinden av sahasına teyip kurulmuştu sahada bir suru avcı arkadaşlarımız vardı malesef anlayışsız bencıl ahlaksız bır gurup avcı bıle denmeyecek insan müsfettesi sahada sankı kendılerı varmış gibi teyibi kurmuşlar.onlardan kalanlarlada biz avlandık.şimdi soruyorum milli parklara avcılar kuluplerine,avcı sitelerine AVBİS miş bunu düşünüp ne salakca seyler cıkartanlara ilk önce meralara sahip çıksınlar.3 tane milli parkçıaı kocaman şehri emanet etçeklerine denetlemeleri arttırsınlar sayıyı çoğaltsınlar şerefsizliklerin önüne geçsınler salak saçma işlerle ugrasmasınlar.kımse bunu ne düsünüyor nede söylütor düşmusler avbısın pesine seneye de böyle olursa avı nırakmayı düsünüyorum çünkü verdiğimiz emege yazık. içimden daha cok sey yazmak geliyor ama şimdilik bukadar yeter artık avcılığın zevkıde yok.
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2013, 23:18:57 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
Hüseyin KARAOĞLAN
1979-Sakarya[img width=320 height=240]

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AĞLAKSIZLIĞIN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜN 17 AĞUSTOS SABAHI
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2013, 12:50:52 »
bence yanlış yapmışsın avcı dostum . hemen aracaksın jandarmayı şikayet edeceksin.. o aletler ile bir kere yakalansınlar daha yapmazlar yediklri ceza ile.  hayatım boyunca hiç gerek duymadım böyle birşeye ördeğe teyp kurmak bıldrıcına teyp kurmak çok saçma. ne olacak yani aramaıktan sonra gezip bulmadıktan sonra hyavanı bi araya toplamakda neymiş. . ben görünce şikayet ediyorum sizde öyle yapın. kim bilecek kim şiayet etmiş. edin teyp kuran düşünsün gerisini
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Serdar BURAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2013, 13:04:30 »
Sizin yanlışınız hemen jandarmayı aramamanız.Amaaa arasanız nolurdu gelirlermiydi bilemem.Belgeli avcıyı denetlemek için varlar onlar ? ? ?
Serdar BURAK
1979 Çan ÇANAKKALE 05326570506 Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı

Çevrimdışı Oktay ÖZTÜRK

• *
  • şehitler ölmez vatan bölünmez
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2013, 13:24:57 »
hüseyin arkadaşım bence hiç moralini bozma bu şekilde avlanan o kadar çok avcı denmez bunlara ama önüne gecilmiyor .jandarmayı veya orman görevlilerini arasan dahi gelmiyorlar .yapacağımız en güzel iş bundan sonra görmemezliğe geliceğiz .bizde avımıza bakacağız.daha sesona acılmasına aylar vardı keklik yasak olmasına ve tavşana üveyik avına çıkanlar oldu aradığımız halde kimse gelmedi.onun için bak avına boşver kökünü kurutuncaya kadar avlansınlar .
Oktay ÖZTÜRK
1969-Bursa/yenişehir cep.0533 4298382

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2013, 14:02:56 »
Sizin yanlışınız hemen jandarmayı aramamanız.Amaaa arasanız nolurdu gelirlermiydi bilemem.Belgeli avcıyı denetlemek için varlar onlar ? ? ?

kesinlikle katılıyorum...

birdefasında malatya arguvanda iki tane çoban avımızı engellemeye çalıştı bol bol küfür yedik uzaktan.
bizde jandarma çağırdık meraya ,2 uzman çavuş 3 tanede er geldi bindik arabalara gittik ilçe jandarmaya karakol komutanı bize bir köpürdü bir köpürdü anlatamam.
neymiş pazar pazar bizim av keyfimiz için beyfendiyi kahvaltı masasından rahatsız etmişiz. size yemin ederim aynen ifade bu.
birde güzelce bizlerin pul,takoz,evrak vs. kontrolunu yaptılar üstüne çobanlardan özür dilettiler hadi allahaısmarladık.

ne oldu bizim günümüz rezil oldu
ne olacak aynı yere yine gitsek başımıza yine sıkıntı alacağız.

yazıklar olsun...

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2013, 14:55:51 »
KARDEŞİM JANDARMAYI ARADIĞINIZ ZAMAN GELMEME GİBİ DURUMLARI OLAMAZ. İL JANDARMA DİREK TELEFONUNDAN EN YAKIN JANDARMAYI BAĞLIYOR OTAMATİK ŞİKAYET DEĞERLENDİRMEMEK Gİİ DURUMLARI OLAMAZ.  O RİSKE GİRMEZ NÖBETTÇİ HİÇBİR SUBAY ASTSUBAY
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2013, 14:58:01 »

birdefasında malatya arguvanda iki tane çoban avımızı engellemeye çalıştı bol bol küfür yedik uzaktan.
bizde jandarma çağırdık meraya ,2 uzman çavuş 3 tanede er geldi bindik arabalara gittik ilçe jandarmaya karakol komutanı bize bir köpürdü bir köpürdü anlatamam.
neymiş pazar pazar bizim av keyfimiz için beyfendiyi kahvaltı masasından rahatsız etmişiz. size yemin ederim aynen ifade bu.
birde güzelce bizlerin pul,takoz,evrak vs. kontrolunu yaptılar üstüne çobanlardan özür dilettiler hadi allahaısmarladık.

yazıklar olsun...
NEDEN ÇOBANLARDAN ÖZÜR DİLİYORSUNUZKİ HAYVANLARIMI ÜRKÜTTÜNÜZ NE YAPTINIZ. DİĞER TÜRLÜ ŞİKAYETTÇİ OLSA İDİNİZYA SİZ JANDARMADAN. SAVCILIK HEM SUÇ DUYURUSNDA BULUNUN. SAVCI HEMEN GELİR Dİ MERAKE ETMEYİN.
 BENİM SAVUNDUĞUM TEK ŞEY VAR. ODA HUKUKİ YÖNDEN HAKLARIMIZI BİLMİYORUZ. OKUMUYORUZZZZZZ
 SONRA HER GİTTİĞİMİZ YERDE BU DEDİĞİNİZ OLAY OLUYOR
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2013, 14:59:04 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Oğuz ŞÜKRÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2013, 15:22:50 »
Yeter ki siz jandarmanın görevi ihmali varsa bu konud iddianızın arkasında durun, kırsal alanda hem adli hemde idari kolluk Jandarmadır. Aradığınız saat ve tarihi unutmayın, size köpüreni, kızanı derhal bimer ve Cumhuriyet Savcılığı aracılığı ile şikayet edin. Sonuçta kaçak avcıları yakalamakta Jandarmanın  görevi ve kamu hizmeti. Amaaan ben uğrşmayım ne olursa olsun derseniz, herkes işini yapmakta ihmal ve gecikme gösterebilir. Mümkünse 156 üzerinden arayıp şikayet edin, kayıt ediliyor.
Oğuz ŞÜKRÜ
1981 BAYBURT

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2013, 15:42:24 »
biz özür dilemedik bize küfür eden çobanlar bizden özür diledi.

olayın üzerinden 2 sene geçti grupta 4 kişiydik guruptaki  genel kanı bu şekilde lanet olsun deyip dönüp arkamızı gitmekti ve bizde öyle yaptık.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2013, 16:53:35 »
NEDEN ÇOBANLARDAN ÖZÜR DİLİYORSUNUZKİ HAYVANLARIMI ÜRKÜTTÜNÜZ NE YAPTINIZ. DİĞER TÜRLÜ ŞİKAYETTÇİ OLSA İDİNİZYA SİZ JANDARMADAN. SAVCILIK HEM SUÇ DUYURUSNDA BULUNUN. SAVCI HEMEN GELİR Dİ MERAKE ETMEYİN.
 BENİM SAVUNDUĞUM TEK ŞEY VAR. ODA HUKUKİ YÖNDEN HAKLARIMIZI BİLMİYORUZ. OKUMUYORUZZZZZZ
 SONRA HER GİTTİĞİMİZ YERDE BU DEDİĞİNİZ OLAY OLUYOR

Öyle hayvanlarımı ürküttünüz diye birşey söz konusu olamaz.
Çoban sürüsünü 500 metre avcının yanına sokamaz.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 19 Ağustos 2013, 17:08:48 »

yazıklar olsun...

Gürkan bey;
Üstteki ifadenizde birde güzelce bizlerin pul,takoz,evrak vs. kontrolunu yaptılar üstüne çobanlardan özür dilettiler hadi allahaısmarladık. diye beyan etmişsiniz.
Daha sonraki beyanınızda ise;

biz özür dilemedik bize küfür eden çobanlar bizden özür diledi.

olayın üzerinden 2 sene geçti grupta 4 kişiydik guruptaki  genel kanı bu şekilde lanet olsun deyip dönüp arkamızı gitmekti ve bizde öyle yaptık.

biz özür dilemedik bize küfür eden çobanlar bizden özür diledi. demişsiniz.
Bence doğrusu bu zira siz yasal prosüdür çerçevesinde kaldığınız haklı olduğunuz sürece dik duruşunuzu bozmamanız gerekir ki karşı taraf hatasını anlasın.

İlk yorumunuzda Adem KOCA kardeşimizin anladığı gibi anladım bende ve kolluk kuvvetlerinin görevini kötüye kullandığı imajı var.
Oysaki 2.ci yorumunuzda kolluk kuvvetlerinin normal prosüdürü uyguladığı görülüyor.
Lütfen kurumlar hakkında yazarken kelimeleri seçerek kullanalım ki yanlış anlamalara meyil vermeyelim.
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2013, 17:14:54 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 19 Ağustos 2013, 17:19:02 »
yazının şekline göre bu şeklilde anlayıp zaten neden özür diledinizki ne yaptınız babında sormuştum. yanlış anlmaışım çoban sizden özür dilemiş.
 ben avda tek dileğim allah tan başıma gelmesin diye dua ettiğim çoban köpeklerinin köpeklerime sarması yani dalması. birde
 evlerin kenarlarından gecerken köylülerin köpeklere karşı zaafından hemen tüfeğine sarılması ateş etmesi. beni korkutuyor.
  ckatil olabilir insan gözü ününde köpeğini biri vursa. yada ne bileyim çoban köpeklerinin köpeğüine dalması. ben şahsi fikrim vurrum çoban köpeklerini. heleki sahibi izler öyle mal gibi bakar ise.
 av köpeklerine karşı çok zaafım var kimin olursda olsun çok seviyorum. vede hevesle alıpda bakayamayan sezon sonunda sokağa salıpğ bırakan avcılar hırsım çok oluyor
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2013, 18:20:16 »

hocam ilk olarak mesele neden sürüme yaklaştın hayvanlarımı ürküttün meselesi değil.
zira biz dağ yamaçlarında avlanırken çobanlar bize ovadan küfür ediyodu ve çobanlar köyün sakinlerindendi.
mesele keklikleri vurmayın meselesi adamlar bunu hazmedemiyor.

kolluk güçlerine gelince görevi kötüye kullanmayı boşverin siz görevini yapmaktan aciz adamlar ,keyfine düşkün bey efendiler olmuş her biri adam ihbara gitmekten zul duyuyor bunu anlatmaya çalışıyorum.

ama bir tek şeyi kusursuz yapıyorlar legal avcıyı bunaltmayı...

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2013, 20:54:53 »
 O0
Arkadaslar.Ben bu konuda bir çift laf etmek istiyorum.
Ben askeri personelim .başcavusum bu bizim iş arkadaşı dedigimiz adamlar.
Bize bile kök söktürüyor.kaldıki svil vatandaşa kimbilir ne ederlerrrr.
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Soydan TÜRK

• *
Ynt: AHLAKSIZLIĞIN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜN 17 AĞUSTOS SABAHI
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2013, 02:33:03 »
valla abiler biz inegöl den eskişehir e ava gidiyoruz sabaha karşı jandarma bizi çeviriyor ava gittigimizi söyledigimizde bize öyle bir muamele yapıyor ki elinden gelen zorlugu çıkarıyor yok yazık degilmi yok sizi sabaha kadar dikerim burda yok tüfeklerinizi çıkarın yok namluların seri numarası yok aracın yangın tüpü vesaire vesaire vesaire kimseyi kötülemek degil maksadımız ama durum bizim içinde böyle ''ALLAH'' belasını versin deyip fişek atamadan geliniyor çünkü o kadar ahiret sorgusundan sonra sabah oluyor bide bize aşikare sabaha kadar sizi burda dikerim diyor dikmedigi halde  avlanamıyoruz maazallah birde dikse eve gelemeyecegiz heralde ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2013, 02:34:08 Gönderen: Soydan TÜRK »
  • BAİKAL MP 153 YARI OTOMATIK 12/89
  • BAİKAL 27 EM-1C TEK TETİK SUPERPOZE
  • GAZELLE SUPERPOZE
Soydan TÜRK
1979 bursa

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2013, 08:58:37 »
vala avcı dostlar ben yaşadıklarıma göre konuşurum  hep. benim gözlemleidğim sivil hayatta yer edinememiş selam sabahı olmayan. evde huzuru bozuk olan  oturduğu koltuğun ve giydiği kıyafetin ağırlığını taşıyamayan kişilerin yaptıkları heraket bunlar.
 ama hepsi öyle değil işte örnek vereyeim: 1 sabah her zaman olduğu gibi ördek avına gittim bot şişiridm kıyafetleri giyiyoruz baktım uzaktan ışık geliyor ben diyorum jandarama arkadaşlar yok değil tepe lambası kapalı. neyse geldiler:) aynen girişi yazıyorum: arkadaşlar kolay gelsin sizi rahatsız etmek istemiyoruz ama siz hazırlanırken tüfek ve ruhsat kontrol yapabilirmiyiz dediler. hayret çok kibar devriye otosu dedim hayret:) neyse o arada tüfeklere bakıyorlar arkadaş başçabuş ya komutanım hadi baksana bu adamlar bu işi profosynonel yapıyor bunların eksiği yoktur çok rahatlar zaten dedi. biz başaldık sohbete komutanla bi yandan giyiniyoruz. ama vakitte yaklaşıyor gölde yürüme yolumuza var. ben dedim komutanım kusurumuza bakmyaıon ama biz hazırlıklara hız versek olurmu siz işinizi yapsanız. komutan aynen şöyel dedi: arkadaşım ne demek ya özrü dileriz rahatsız ettik siz buyrun hazırlanın hemen avınıza başlayın dedi. vedalaştık o devriyeye devam etti bizde avımıza başladık.
 kim der şlimdi böyle bir kişilik ve jandarma varıdr diye. ama var. ve hemen alaçam bölgesinde araştırdım bu komutanları sevmeyen 1 kişi dahi yok. adamlar mesai harici halk ile iç içe tavla kağıt oynlar oshbetler. . ben inanıyorum ki herşeyin altında aile terbiyesi yatıyor. aile terbiyesi, ii almış kişilker ailesinin yaşam tarzını benimsemiş kişiler hem sevilir hem sever.
      yani evinde huzur yok ise problemleri çok ise sevilmeyen bir kişilik ise vede hiç mesai harici selam verecek çevresi dahi yok ise  yaşanılan bu kötü muameleler  bu tarz insanların ruhuna işlmeiş oluyor
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2013, 20:27:49 »
Usta arasaydın keşke
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ahmet TAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 20 Ağustos 2013, 22:58:55 »
teyp konusunda diyecek birşey yok her yerde var bu tipte sülalesi karışık insanlar fakat jandarma konusu ah ah ....allah yukarıda biliyor artık kimin aldığı parayı tam hak ederek aldığını gerek yok lafın fazlasına
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2013, 23:00:33 Gönderen: Ahmet TAN »
1985 KÜTAHYA

Çevrimdışı Hüseyin KARAOĞLAN

• *
  • ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜDE DOĞRU OLUR
« Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2013, 22:09:56 »
herkese degerlı yorumlarından dolayı teşekkür ederim.sorunlara en azından duyarsız degiliz.sezon acılmadan 4-5 gün önce milli parkları aradık üveyik avı yapılıyor diye ne gelen oldu ne gıden.tanıdıgımız mıllı parkcılarla konustuğumuxda nereye yeteceklerını soyluyorlar.haksızda degıller 3 - 5 kişiyle nekadar iş yapabilirler tartışılır.bence bubun cozumunu arasın avcı buyuklerımız yöneticilerimiz.gercekten artık lanet olsun deyıp bırakasım gelıyor herseyı ama bu hastalık kalıcı ben adam gıbı yapacam bu işi bir tane bıldırcın vuracaksam bir tane vurayım gerisi artık boş.
Hüseyin KARAOĞLAN
1979-Sakarya[img width=320 height=240]

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2013, 00:10:34 »
Avrupanin bazi ulkelerinde belgeli avcinin avlakta herhangi bir avciya belge kontrolu ve denetim hakki var.
Fakat usulsuzlugu tespit ettigi anda yaptirimi yok sadece emniyet guclerine haber verebilmekte
Misal fahri trafik mufettisligi gibi.
Ama yurdum insaninin buna anlayis gosterecek medeniyet seviyesine ulastigini sanmiyorum.
Sozum mecliten disari

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 22 Ağustos 2013, 08:41:24 »
herkese degerlı yorumlarından dolayı teşekkür ederim.sorunlara en azından duyarsız degiliz.sezon acılmadan 4-5 gün önce milli parkları aradık üveyik avı yapılıyor diye ne gelen oldu ne gıden.tanıdıgımız mıllı parkcılarla konustuğumuxda nereye yeteceklerını soyluyorlar.haksızda degıller 3 - 5 kişiyle nekadar iş yapabilirler tartışılır.bence bubun cozumunu arasın avcı buyuklerımız yöneticilerimiz.gercekten artık lanet olsun deyıp bırakasım gelıyor herseyı ama bu hastalık kalıcı ben adam gıbı yapacam bu işi bir tane bıldırcın vuracaksam bir tane vurayım gerisi artık boş.
HÜSEYİN BEN HER SOHBETTE YAZIYORUM SÖYLÜYORUM  ne kadar para cezası olursa olsun. bunun tek önlemi her avlak alanına araçlı kontrol ekipleri olacak hepsi aynı saatte kntrol eçıkacak. koca samsuna mesela 1 ekip otosu yetermi allah aşkına . evet yeter belli yerler var. samunda. karamustafalı gölü semail gölü sinenek gölü bafra gölü:) bu yani rutin. avcılar geldikleri saati yönü ezber ettiler artık kimse çekinmiyor vala :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 22 Ağustos 2013, 08:44:10 »
Avrupanin bazi ulkelerinde belgeli avcinin avlakta herhangi bir avciya belge kontrolu ve denetim hakki var.
Fakat usulsuzlugu tespit ettigi anda yaptirimi yok sadece emniyet guclerine haber verebilmekte
Misal fahri trafik mufettisligi gibi.
Ama yurdum insaninin buna anlayis gosterecek medeniyet seviyesine ulastigini sanmiyorum.
Sozum mecliten disari
gürkan kardeşim  burası türkiye. gecen sene çocuğun biri milli parkçıyı vurdu. avda ike  tüfeğe bakmak istemiş   oda gelme göstermem deyince milli parkçı inat ediyor odfa çekip vuruyor :) ama çocuğun allahı var suçu yok gelme lennnn üstüme vururum seni, demiş önce uyarmış baksana :))))))))))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 22 Ağustos 2013, 13:06:42 »
Adem hocam Yani tam olarak kastettigim buydu,yetkili memura bunu yapan cahil sana bana neler yapmak ister hesabini yap...

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Halil YALÇIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 22 Ağustos 2013, 16:13:29 »
SEVGİLİ AVCI DOSTLAR BU TEYİPLE AVLANMA İŞİNE KENDİNİ BİLEN BÜTÜN AVCILAR KARŞIDIR BUTÜR AVLANMANIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN MİLLİ PARKLAR VE KOLLUK KUVVETLERİYLE İÇİÇE OLMAK LAZIM BUNUN İÇİNDE BAĞLI OLDUĞUNUZ AVCILAR KULÜBÜYLE DAİMA TEMASTA OLMAK GEREKİR KULÜP BAŞKANLARININ GÖREVİ KAÇAK AVCILARI YAKALAMAK VE YAKALATMAKTIR DİYECEKSİNİZKİ BAŞKANLARDA BÖYLE BİR YETKİ VARMI TABİKİ VAARR HİÇ YAPAMAZSA KULÜP BAŞKANLARI KOLLUK KUVVETLERİYLE BU KAÇAK AVCILARA İŞLEM YAPARLAR VAY JANDARMA GELMEDİ YOK MİLLİ PARKLAR İLGİLENMEDİ SİZLER GÖREVİNİZİ YAPIN GERİSİNİ YAPMAYANLAR UTANSIN SELAM OLSUN BÜTÜN AVCI DOSTLARIMIZA
1978 ANTALYA KEPEZ FATİH

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 22 Ağustos 2013, 17:35:25 »
Adem hocam Yani tam olarak kastettigim buydu,yetkili memura bunu yapan cahil sana bana neler yapmak ister hesabini yap...
gürkqn niye öyle diyon çocuk uyarmış ama .:) gelme vururum gelme vururum diye. en son gelince vurmuş. ama özür dilmeiş ben san gelme demedimmi vururum seni diye. sonra almış sırtına memuru kendi hastneye getirmiş:) :))) iyi çocukmuş:)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82