Gönderen Konu: Ruhsatsız tüfek nerden nasıl alınır  (Okunma sayısı 3447 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ruhsatsız tüfek nerden nasıl alınır
« : 17 Ağustos 2013, 12:05:14 »
Abiler sistemin durumu ortada,  kaçak avcılar zaten sezona başladılar biz daha arazi görmeden kuruttular ortalığı artık bende kaçak avcı olmaya karar verdim paramla ne rezil oluyum delimiyim senede 250-300 tl devlete karşılıksız para veriyim? Şimdi ruhsatsız tüfeği nasıl buluruz nasıl alırız, satınalma belgesi çıkarsam onunla alsam tüfeği sonra işletmesem ruhsata sıkıntı olurmu?
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Ruhsatsız tüfek nerden nasıl alınır
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2013, 14:38:15 »
belgeli avcı kalmasın hükümet avcıyı kaz gibi yolmasın....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2013, 14:49:25 »
avcı dostum ruhsatsız tüfek her av bayiinde varıdr. sorman yeterli. hemen tezgah altından çıkar hepsi. ama satın alma belgesi ile alma şansı yok sonradan ruhsatsız olsun falan gibi.  ama deidğine katılmamak elde değil. bu kadarmı işler yokuşa sürülür. bi zevkimiz var sezonu bekliyoruz süprizsiz sene geçmiyor. avbis miş yok yer belirtme imiş. ben düşünmüyorum vala ben kafama göre giderim.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2013, 14:57:21 »
Abiler sistemin durumu ortada,  kaçak avcılar zaten sezona başladılar biz daha arazi görmeden kuruttular ortalığı artık bende kaçak avcı olmaya karar verdim paramla ne rezil oluyum delimiyim senede 250-300 tl devlete karşılıksız para veriyim? Şimdi ruhsatsız tüfeği nasıl buluruz nasıl alırız, satınalma belgesi çıkarsam onunla alsam tüfeği sonra işletmesem ruhsata sıkıntı olurmu?

sıkıntı olur. hatta yapmak istediğinizi alenen yazmak da sıkıntı olur. malum artık yapınca değil, yapmak istediğimizi söyleyince de her türlü problem çıkıyor. ruhsatsız tüfek konusuna gelirsek de piyasada oldukça bol. malum güzel ülkemizde her şeyi illegal yolla elde etmek çok daha kolay.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2013, 15:09:54 »
sıkıntı olur. hatta yapmak istediğinizi alenen yazmak da sıkıntı olur. malum artık yapınca değil, yapmak istediğimizi söyleyince de her türlü problem çıkıyor. ruhsatsız tüfek konusuna gelirsek de piyasada oldukça bol. malum güzel ülkemizde her şeyi illegal yolla elde etmek çok daha kolay.
Sıkıntı olacak bir şey yok aklıma inönünün bir sözü geldi. Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur. Madem namuslu geçinince bir şey olmuyor namussuz geçiniriz. Yazmakla bir şey olmaz olsaydı şimdiye kadar ağırlaştırılmış müebbet cezası almam gerekirdi ;)
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2013, 16:32:25 »
kardeş hiç bişey olmuşş emin ol olacağı bu zaten herkez ucuz tüfekler kullanacak ruhsatsız avda yakalnmaya karşı ekip görünce kaldırıp atacak tüfeği elinden kim ne ısplatlayacak. olacağı artık bu bence. piayasada sıfır otomatikler vart 250 tl ye. kullan at  gibiler. zaten yılda kaç kere denetlemey gireceknki.:)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2013, 16:55:53 »
250 tl vede karta 12 taksit :)

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2013, 17:12:05 »
250 tl vede karta 12 taksit :)

iyi kampanyaymış.. :) şaka bir yana köylerde bile tek kırma bulmak zor artık.hepsi yerini bulmuş..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2013, 17:27:38 »
hocam bu gerçek şaka değil ankara sincanda bir av bayi çıkardı gösterdi adamın kendi üretimiymis

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2013, 17:42:04 »
inanmak kişinin kendine bağlıdır tabiki ama ben temmuzdan bu yana köpeğime antrman için gittiğim her merada yeni kullanılmış fişeklere tüylere hatta 2 kere avcıya denk geldim.
1 verince 3, 3 verince 5 isteyen bir devlet var avcı ile devlet arasınındaki ilişki yüz verdim deliye s... halıya durumu kimse kendi yükünü yerine getirmesin devlet kar edemesin bu sefer bizim sözümüz geçer.
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2013, 22:37:23 »
Avcı Sayfası Forum Özel Kuralları:

4- Yasalarla yasaklanmış mesaj yada resimler gönderilmemelidir bu tip mesajları forum yöneticilerine bildirilmelidir. Mesajınızın sorumluluğu tamamen size aittir. Avcı Sayfası, söz konusu mesajın belirtilen şartlara uygun olmadığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, mesajı yazan kişi ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Arkadaşlar durumunuzu anlıyorum ama bu tür mesajlar yukarıdaki forum kuralını ihlal anlamına geliyor. Bunu burada tartışamayız. Kilitliyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.