Ben bu gün sezonu açamadım,çünkü maliye harcını yatırmış olmama rağmen dosyam başka bir şehirde(Daha önceki ikamet ettiğim şehir:Bartın) diye imza mühür yapılmadı ve dolayısı ile avlanma pulu alamadım
.!
Yahu arkadaşlar,şu açmalığa bir bakın,maliyeye harç yatırmaya gittiğimde nereden olursa olsun tahsilat yapılıyor,ama avlanma belgem başka bir ilde diye işlem yapılmıyor.Neymiş efendim''Avlanma cüzdanları uygulamadan kaldırılıdı,yerine avlanma kartı veriliyor,bu kartıda her müdürlük kendi il avcısına vermekle yetkili''ymiş
.
Çare:Ya dosyamın olduğu ile gideceğim ve işimi orada halledeceğim ya da dilekçe ile dosyamın gelmesini isteyeceğim.Sen gel parayı Türkiye'nin neresinde olursan ol al,işleme gelince ''Yoh gardaşım buradan olmaz,yassah,yassah'' zihniyetiyle hareket et.
İnsanın zaman zaman tüm belgelerini iptal ettirip çoğunluğun yaptığı gibi takılası geliyor.Bu ülkede vatandaşın işini kolaylaştıran,legaliteye özendiren bir anlayış gelmeyecek mi be kardeşim
?
Hepinize bol nasipli kazasız belasız avlar dilerim.Ben artıkın birkaç gün buradan sizleri takiple yetineceğim
.Hayırlısı.