Gönderen Konu: yeni pointerim KARA  (Okunma sayısı 2978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erkan AYDENİZ

• *
yeni pointerim KARA
« : 10 Ağustos 2013, 17:06:45 »
mrb arkadaşlar yeni pointerim boris ve maya yavrusu kara nın bikaç fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim
resim
resim upload servisleri
Erkan AYDENİZ
1981 GİRESUN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: yeni pointerim KARA
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2013, 17:33:00 »
hayırlı olsun çok bakımsıx görünüyor...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Kadir YILMAZ

• *
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2013, 01:00:07 »
maşallah ömrü,avı bol olsun inşallah.....
Kadir  YILMAZ
1977 ISPARTA    0 544 663 28 69

Çevrimdışı Gökhan CEYLAN

• *
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2013, 01:05:54 »
İyi kanlardan gelen çok avcı iki köpeğin yavrusu bence doğru tercih, inşallah anne babası gibi çok avcı bir köpek olur hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin. Kız kardeşi de bende gözüm gibi bakıyorum. Kazasız belasız bol avlar...
Gökhan CEYLAN
1978 Güzelbahçe İZMİR

Çevrimdışı Erkan AYDENİZ

• *
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2013, 12:37:18 »
Birol bey ilk geldiğinde daha topluydu yeni geldiği için stres yaptı biraz şimdi daha bakımlı
Erkan AYDENİZ
1981 GİRESUN

Çevrimdışı Metin GÜNİNDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2013, 16:53:12 »
MAŞALLAH TÜYÜ KADAR AV NASİP OLSUN
1983-Antalya
KÖPEKSİZ AVCI SUSUZ MUSLUĞA BENZER....

image hosting services

Çevrimdışı Erkan AYDENİZ

• *
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2013, 09:13:53 »
İyi kanlardan gelen çok avcı iki köpeğin yavrusu bence doğru tercih, inşallah anne babası gibi çok avcı bir köpek olur hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin. Kız kardeşi de bende gözüm gibi bakıyorum. Kazasız belasız bol avlar...

boris i netten takip ettiğim bildiğim kadarıyla iyi stilli bir köpek anne köpek hakkında fazla bilgim malisef yok bu yavruyu almadan önce Mehmet beyle bi yazışmamızda bana hangisine için ısındıysa onu seç iyi olacak onlar demesi yetti zaten daha 3 aylık olmasına rağmen maşallahı var öyle öyle burun görmedim ben
Erkan AYDENİZ
1981 GİRESUN

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2013, 11:36:25 »
Maşallah bende bir Solit aldım onunda adı kara yakında paylaşıcam uzun yıllar avlanman dileğiyle
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Alpaslan ASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2013, 22:51:15 »
ERKAN kardeşim öncelikle yavrun hayırlı olsun diyeyim.anne hakkında bilgim yok demişsin seni aydınlatayım .yavrunun annanesi  dr ali bürkevin sarı bilin kızı onuda izmirde zegirci ibo dedigimiz abimiz köpegi var efe türkiyede şu an en çok yavrusu olan bi damızlık vasfı fazla ollan bi erkektir onun kızıdır ve karanın anneside onun kızıdır av kanı hırsı annenin mükemmeldir kokusu tartışılamaz .görmen lazım. ne hocam nede sen lütfen beni yanlış anlamayın boristen daha üstün bi köpek desem yeri var kısacası mehmet hocamdaki lindayı gör bunu gör keklikte mütüş yerlere duruyo.tabiki boriste mükemmel bi köpek koku sitili herşeyiyle 10 numara zaten kötü bi köpek olsaydı ben çekmezdim .burda büssürü köpek var ben iyiye hastayım. senin elindeki yavrunun bi üst batım yavrusu var pars yaban tivide çıkmıştı burak kabakcıda.türkiyede ilk defa üretile bilir bi pointer ünmaı almıştır .bununda kardeşleri gibi .kokulu ve gösterişli bi yavru olcagından eminim kardeşim .seceredede adı dakota onuda söyleyim.genede sen bilirsin ölede çara bilirsin köpek senin .hatırlatayım dedim kardeşim tüyü kadar hayrını gör seni mest edeceginden eminim.hayrınıgör.
Alpaslan ASLAN
1974 izmir-Buca 0535 275 23 14

Çevrimdışı Erkan AYDENİZ

• *
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2013, 17:01:15 »
Alpaslan abi açıklaman için teşekkür ederim desene bundan sonra iş bana düşüyor eğitimi iyi verip 4*4 lük bir av arkadaşı yapmam lazım bu keratayı saygılar
Erkan AYDENİZ
1981 GİRESUN