Gönderen Konu: çiğneme sorunu  (Okunma sayısı 2485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
çiğneme sorunu
« : 06 Ağustos 2013, 22:15:22 »
 O0
konu daha önceden varmı diye baktım ama tam olarak bana hitap eden bir cevap bulamadım
özellikle bu konuda yetkili  :) olduğuna kanaat ettiğimm ( videolarınızdan ) harun dere ( adaşıma ) sormak
isterim. yaklaşık 7-8 ay önce aldığım 2.5 yaşında pointerim çiğneme sorunu varr.
köpek bana geleli yeni olduğu için bişi diyemiyorum çünki eski sahibini aradım oda biraz bu
konuda muzdaripmiş. bu konuda etkili birkaç yöntem öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

bu arada tavsiyelerinize yol göstermesi için söylüyorum : hani köpeğin yaşı ilerlemiş' se eğitim almaz diyorlar. ama şöyleki
köpeğe çok kısa zamanda otur - kal- bekle eğitimi verdim şu an çok güzel tepki veriyor komutlara.

iyi akşamlarr...
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: çiğneme sorunu
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2013, 04:09:38 »
adaşım özel mesaj atmışsın ordan cevaplamıştım burayı yeni gördüm.tekrardan burayada yinelememe gerek yok zannımca.kolaygele :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2013, 08:52:41 »
adaşım özel mesaj atmışsın ordan cevaplamıştım burayı yeni gördüm.tekrardan burayada yinelememe gerek yok zannımca.kolaygele :)
harun abi buradanda paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz.aynı sıkıntısı olan arkadaşlarımızda vardır tahminim...

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Hayri SARDOĞAN

• *
  • HAYRİ SARDOGAN ANTALYA /Korkuteli 0505 747 26 26
    • www.yaylali-avci.tr.gg
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2013, 15:45:58 »
Şok lu bıldırcın keklik
Hayri SARDOĞAN
1979 ANTALYA / Korkuteli

Çevrimdışı Halil TEKİN 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2013, 17:06:38 »
köpeğin ağzını dolduracak bir nesne ile aport calıştırırsanız agzında oynatamadığı için köpeğin ağzında refleks oluşuyor ben bu yontemden basarılı sonuç aldım.
Kıbrıs
20/06/1983

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2013, 17:19:18 »
Benim yeni köpeğim de  aynı sorun var, Bıldırcını çiğnemese de dişleri deliyor özellikle karın bölgesini. Buz tutturduğum bıldırcını ise hiç ağzına almıyor. Ben ağzına tutturuyorum arkamı dönünce hemen atıyor. Diş geçirmek istediğinden soğukta olunca sevmiyor sanırım. İlk sahibi serçe ile aport eğitimi yaptırmış. avda Tavşan aportu yapmış. işine geldiğinde aportu güzel yani ama donmuş olmayacak.
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE