Gönderen Konu: BİR SORU......  (Okunma sayısı 1672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
BİR SORU......
« : 06 Ağustos 2013, 19:01:27 »
Sevgili avcı arkadaşlar sizinle bir konuyu paylaşmak istedim onun için bu soruya  soruyorum sizlere.. bakalım nasıl bir cevaplar alacağım....Sorum Şu
Secereli Babadan ve Secereli anadan doğan...Sekiz yavrunun hepisi,de avcı olurmu.. bu soruyu sormamın sebebi millet tutdurmuş secereli yavru diye gidiyor Bu konuda cevablarınızı bekliyorum ...selamlar rasgele...
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2013, 20:31:57 Gönderen: Latif DEMİRAYAK »
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BİR SORU......
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2013, 19:16:34 »
Her şecereli köpek iyi köpektir diyemeyiz şecereli ve av yapan köpeklerin her yavrusu da iyi olacak diyemeyiz.Aktarım çok önemlidir.Damızlık diye tabir edilen üretimde kullanılan köpeklerin aslında aktarımlarının iyi olması gerekmektedir.Bir köpeğin her batında 8 yavrudan 5 yavrusu istenilen düzeyde ise bana göre iyi damızlıktır.Fazlasını bekleyen boşa bekler.
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Veysel ŞANLI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BİR SORU......
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2013, 21:16:33 »
Kardeşim Av köpeklerinde secere çok önemli fakat her secereli köpek av yapacak diye bişey yok.Şöyleki ;seceli köpeği alıp kafese katatıp,hiç eğitim vermeden merayı gezdirmeden av yapacağını sananlar yanılır bence..Kesinlikle Köpeğinizle bir bağ oluşturup eğitim vermelisiniz.Köpekte %50 secere,%50 Eğitim gelir..Rasgele...
1972 GİRESUN