Gönderen Konu: Domuz avı için yeşil lazer kullanmak mantıklımı??  (Okunma sayısı 2136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İhsan YILDIRIM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Domuz avı için yeşil lazer kullanmak mantıklımı??
« : 03 Ağustos 2013, 22:46:05 »
Değerli üstadlar uzun zamandır silahlara merakım vardır ve doğayıda çok seviyorum geçen hafta kendime vural marka taktik tüfek aldım üzerinde gez gör arpacık var + bir hevesle üzerine yeşil lazer taktım hedef alma konusunda özellikle akşamları çok güzel oluyor daha önce hiç domuz avına gitmedim tavsiye edermisiniz lazer kullanmayı birde sadece domuz avı için illa avcılık belgesi alınması gerekiyormu yoksa yetkililer domuz avında müsama gösteriyorlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim...
1987-Kayseri

Çevrimiçi Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
Ynt: Domuz avı için yeşil lazer kullanmak mantıklımı??
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2013, 03:07:41 »
İhsan;
Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Soruna gelince; bu işin müsemması falan yok. Yaa belgeli AVCI olursun, yada BOHÇACI... Av sırasında yakalandığında yiyeceğin ceza da işin cabası...
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • Best Arms 24" Slug Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Çevrimdışı İhsan YILDIRIM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Domuz avı için yeşil lazer kullanmak mantıklımı??
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2013, 09:47:18 »
Öncelikle herkeze hayırlı bayramlar,
Abdullah bey özellikle
http://avlakforum.com/forum/domuz-avcilari-domuz-avi-ve-av-teknikleri/domuz-avi-yasaklaninca-tarlalarda-mahsul-kalmadi/
Bu konuyu okuduktan sonra sadece domuz için belge almak beni değil eminim herkesi rahatsız ediyordur forumuda takip ediyorum bir çok kişi o belgeyi almaktan rahatsız önemli olan bilinçli olmak bence bakalım henüz karar vermedim ama devletin uygulamaları can sıkıcı her sene işi zora sokuyorlar. Ayrıca lazer olayı hakkında bilgi verecek kimse yokmudur acaba??
1987-Kayseri