Gönderen Konu: Qurin vom Erthal (Poyraz) ileri itaat eğitimimizden bikaç nacizane video :)))  (Okunma sayısı 8678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
köpeğim poyrazın ileri itaatından bi kaç seyirlik video :) sezon açılmasına ramak kalan şu günlerde nazi kampı gerilla eğitimlerimiz halen ediyor :) bu köpek beni çok gaza getiriyor çookkk :)
Drahthaar severler hadi buyrun iyi seyirler :) :)

Drahthaar Poyrazla otur&bekle eğitimi

Drahthaar Poyrazla su aportu çalışması-2

Drahthaar Poyrazla iz takibi çalışması

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Abi maşallah Poyraz'da paylaşımlarda çok güzel olmuş.

Bu sezon Poyraz ve sen çok av paylaşımı yaparsınız.

Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Poyrazın Maşallahı var, birlikte uzun yıllar avlanmanız dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
Davşancı, çok ayıp senin bu yaptığın ama :) arkadaşım olan var olmayan var :) neden insanların hayalleriyle oynuyorsun yazık değilmi :)
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Aşkın ÖZBAY

• *
Emeğine sağlık kardeşim. Çok güzel köpek olmuş.
Aşkın ÖZBAY
1963-Ankara

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
Tebrikler Harun bey çok güzel olmuş emek vermişsin eline sağlık..

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
   HARUN KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK, BU GÖRSELLERİN ÜZERİNE BEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BİR DIRAHTHAARCI OLARAK "DD OLSUN DA İSTERSE ÇAMURDAN OLSUN" GERİSİ TEFERRUAT. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, KAZASIZ, BELASIZ GÜZEL AVLAR VE PAYLAŞIMLAR DİLİYORUM.SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Uğur ÖZKUŞAKSIZ

• *
Sevgili hemşerim,

Eline ,emeğine sağlık. Poyraz harika işler yapıyor, kıskanacam şimdi, biz daha yolun başındayız. poyraz ile bol avlı,günler dilerim.

Sağlıcakla kal,

Uğur ÖZKUŞAKSIZ
1963-İskenderun

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
tek kelimeyle mükemmel.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Abi maşallah Poyraz'da paylaşımlarda çok güzel olmuş.

Bu sezon Poyraz ve sen çok av paylaşımı yaparsınız.

iyi dileklerin için sağolasın Kenan :) elimizden geldiğince üstüne titredik o keretada boşa çıkarmadı emeklerimizi :) havala ısınır ısnmaz hergün sabah 5,30da kalkıp kros koşusu yapıyordum poyrazda yanımda tabikide :) ormanlık alanda Ramazanı şerif başlayana dek takdir edersin oruç ağız koşulmuyo ara verdik :D 55-60 gün koşduk antremanda cabası :) bu sürede en az 10-11 fermalı olmak kaydıyla 20 den fazla davşanı bulduk fermaladık kovaladık :D sayemizde onlarda biz gibi kas yaptı :D :D bu sene poyrazla güzel avlara imza atacama eminim yeterki Rabbim bizede köpeğede ömür versin :) 3-4 yıldır netlerde paylaşım yapmakdan kaçar olmuştum.ama meydanları bırakmamak gerekdini anladım.sizinde dediğiniz gibi bu sene güzel paylaşımlar hele hele fermalı av videoları bolca gelecek inşallah :) silah altı kameram ben ve drahthaarlarım bella &poyraz hazır vede nazırız :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Poyrazın Maşallahı var, birlikte uzun yıllar avlanmanız dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler.

beğenin vede onure edici yorumun için teşekkür ederim Ahmet abi saygılar :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Davşancı, çok ayıp senin bu yaptığın ama :) arkadaşım olan var olmayan var :) neden insanların hayalleriyle oynuyorsun yazık değilmi :)

sevgili abim :) bi lafdır bilirsin ;) hat minibüslerinde bolca yazar :D :D :D nazar etme nolur çalış seninde olur :) :) olmayacak olanlar az gayret etsinler nacizane tavsiyemiz odur :) ilerliyen günlerde bikaç başka numara daha atarız evelallah ;) poyraz komando oldu komando :) :) çatışmaya girmesine az kaldı evelallah :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Emeğine sağlık kardeşim. Çok güzel köpek olmuş.

teşekkür ederim Aşkın abim :) niceleri sizlere olsun inşallah :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Tebrikler Harun bey çok güzel olmuş emek vermişsin eline sağlık..

sağolasın Bülent ustam gayret ediyoz oda safkanlığın verdiği genetiğiyle eğitimlerimize cevap veriyor :) biliyosun Erthalı sana anlatmama gerek yok :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
   HARUN KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK, BU GÖRSELLERİN ÜZERİNE BEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BİR DIRAHTHAARCI OLARAK "DD OLSUN DA İSTERSE ÇAMURDAN OLSUN" GERİSİ TEFERRUAT. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, KAZASIZ, BELASIZ GÜZEL AVLAR VE PAYLAŞIMLAR DİLİYORUM.SELAM VE SEVGİLERİMLE.

yorumun için teşekkürler Savaş abi :) herşey tamamda ''DD OLSUN DA İSTERSE ÇAMURDAN OLSUN"a katılmıyorum abi  :) çamurla zaten cirit atıyolar ortalıkda elini sallasan değecek nerdeyse.bizimkiler olacaksa bundan sonra ALTIN olsun ;) ;) şükür oda oldu evelallah :) saygılar sevgiler abi :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Sevgili hemşerim,

Eline ,emeğine sağlık. Poyraz harika işler yapıyor, kıskanacam şimdi, biz daha yolun başındayız. poyraz ile bol avlı,günler dilerim.

Sağlıcakla kal,

abim :) hemşerim :) senin amber de en az poyraz gadar olacak gözlerimiz üzerinizde :) Rabbim ömür versinde gene bu bölümde yorumlar yaparız evelallah ambere gelişimine vs vs :) tüm iyi dileklerin vede güzel yorumun için sağolasın abim :) selamlar saygılar :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
tek kelimeyle mükemmel.

teşekkürler Emrah bey :)

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Maaşallah çok güzel.
Sezona hazır Poyraz.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Ver coşkuyu abeeeeeemmm :D  .Eleman sat komandosu gibi olmuş :) .Allah ağız tadıylan avlanmak nasip etsin gari.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Maaşallah çok güzel.
Sezona hazır Poyraz.

Teşekkürler evet hazır poyraz sezona.hayırlı ömrümüz olursa ereriz işalla o sezona :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ver coşkuyu abeeeeeemmm :D  .Eleman sat komandosu gibi olmuş :) .Allah ağız tadıylan avlanmak nasip etsin gari.

leee övek gözlü üsenim şakamı edipdurun sen baken ehh :) tabikide olcek hemde en öldürgen tiplisinden :) ben bu avcılık sevdasına günde üç paket içdim ciaraya bırakdım 3 yıl eveli :D 125 hokkadan 90 hokkeye düşdüm lee :D av aşkee ülee bu avaşkee :D :D benim eridğim yerde o sat gomandosunun yanması ilazım değelmi :) ben ne gada avcıysam oda en az ben gada olmalı yosam bakmam gözünün yaşına vurarım depmeyi gıçına :D dünyaya bi kere geldik anasına saten :) :) olmuşken her bişeyin en acarı oluvesin gali demi :) :)
ülen bi sene bide ufuk efeyi görüşün yörüklüm aklıma gelipduru haa otımatiknen şiveye sarıpdurum :) :) iyiki varsınız kerkinezle :) :) sevgi saygı vede muhabbetlerimle :) :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2013, 15:13:35 Gönderen: Harun DERE »

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
yok akıdeş yok , benim gözüm yıldı töbolsun bu poyraz dan :) bu gış çok sert eser bu poyraz demedi demen :D su apottu başka, element aportu :D başka, yemek adabı başka maşallah goca gadeşlik , yakında sen buna dama , satrançda öğretirsin gari :D :D

iyiler her zaman en iyilere layıktır , yakışır sana goca gadeşlik,MAŞALLAAHHHHHHHHHHHHHHHHH :) :)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Meraklı gomşulada var :D
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
yok akıdeş yok , benim gözüm yıldı töbolsun bu poyraz dan :) bu gış çok sert eser bu poyraz demedi demen :D su apottu başka, element aportu :D başka, yemek adabı başka maşallah goca gadeşlik , yakında sen buna dama , satrançda öğretirsin gari :D :D

iyiler her zaman en iyilere layıktır , yakışır sana goca gadeşlik,MAŞALLAAHHHHHHHHHHHHHHHHH :) :)

escek gibi durupduru :) poyrazlıkdan çıkıpda garayele çalaasa bak gali sen :D :D hiç durulmaz gali önünde töbelemolsun dona galırsın :)
yorumun sonu bi başka gözelimiş haa :) :) teşekkür ederim goca gadeşlim o senin iyiliğin o senin gözelliğin :) :)