0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi maşallah Poyraz'da paylaşımlarda çok güzel olmuş.Bu sezon Poyraz ve sen çok av paylaşımı yaparsınız.
Poyrazın Maşallahı var, birlikte uzun yıllar avlanmanız dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler.
Davşancı, çok ayıp senin bu yaptığın ama arkadaşım olan var olmayan var neden insanların hayalleriyle oynuyorsun yazık değilmi
Emeğine sağlık kardeşim. Çok güzel köpek olmuş.
Tebrikler Harun bey çok güzel olmuş emek vermişsin eline sağlık..
HARUN KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK, BU GÖRSELLERİN ÜZERİNE BEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BİR DIRAHTHAARCI OLARAK "DD OLSUN DA İSTERSE ÇAMURDAN OLSUN" GERİSİ TEFERRUAT. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, KAZASIZ, BELASIZ GÜZEL AVLAR VE PAYLAŞIMLAR DİLİYORUM.SELAM VE SEVGİLERİMLE.
Sevgili hemşerim,Eline ,emeğine sağlık. Poyraz harika işler yapıyor, kıskanacam şimdi, biz daha yolun başındayız. poyraz ile bol avlı,günler dilerim.Sağlıcakla kal,
tek kelimeyle mükemmel.
Maaşallah çok güzel.Sezona hazır Poyraz.
Ver coşkuyu abeeeeeemmm .Eleman sat komandosu gibi olmuş .Allah ağız tadıylan avlanmak nasip etsin gari.
yok akıdeş yok , benim gözüm yıldı töbolsun bu poyraz dan bu gış çok sert eser bu poyraz demedi demen su apottu başka, element aportu başka, yemek adabı başka maşallah goca gadeşlik , yakında sen buna dama , satrançda öğretirsin gari iyiler her zaman en iyilere layıktır , yakışır sana goca gadeşlik,MAŞALLAAHHHHHHHHHHHHHHHHH