Birol Bey merhaba,
Duyarlılığınız ve avcıların kendi meselelerine sahip çıkması çağrılarınız için teşekkürler. Sitede pek paylaşım yapan birisi değilim. Geleneksel avcılık malum sebeplerle ama en önemlisi idari kararlarla ve yanlış politika tercihleriyle yok ediliyor. Ve bundan sonra sıkıntılar katlanarak artacak, devlet birkez bu alandaki pastayı keşfedince emin olun vazgeçmeyecektir. Tek çare politika geliştirenlere ses çıkarmak ama nasıl olur bilemiyorum. Klupler, dernekler önemli ama hak mücadelesi deneyimi ve yaklaşımına sahip olmadıkları için organize bir iş çıkar mı bilemiyorum. Yine de bireysel olarak yapacağınız eylemliliklere destek vereceğim.Tabi camia tarafından sahiplenilmesi şart. Buna uygun afişler, duyurular vb. iletişim araçlarının kullanılması ve belki kluplerden ve federasyondan bağımsız bir yürütücü ekip kurulması gerekiyor ama gelişigüzel yazıyorum dediğim gibi, iş olgunlaşırsa daha net şeyler konuşulabilir. Siz canınızı sıkmayın az insanın katıldığına, iş büyümeye başlayınca kenarda duranlar gelir, Gezi Parkı gibi..