0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülegüle, iyi günlerde kullanın Emin Bey . Kubuz alaşımını ve ağırlığını yazabilirmisiniz?
ilhan bey yeni tüfeğiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
tüfek amacına uygun yeterince saglam ve sade ,fakat şokların sökülmesi ve takılması ile ilgili harika bir sistem uygulanmış tebrikler.Bu yöntemle Şoklardaki çentiklerin bulundugu kısımlarda hiç deformasyon olmayacaktır.
Şokların sökülme ve takılmasını tam anlayamadım nasıl bir sistemden bahsediyoruz zira şoklarda görünür her hangi bir çentik yok.
Bu sistemin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Zira en ufak bir sıkışmada anahtar boşa dönecektir, yada ileride bir paslanma söz konusu olduğunda şokları sökmek mümkün olmayacaktır. Aküs gibi bir firmanın bu olasılıkları düşünmüş olmasını temenni eder , tüfeğinizi güle güle kullanmanızı dilerim
Hayırlı olsun İlhan abi,,şu rampa şerit çok yakışıyor pozelere,,yaptırmadığım için pişman olmuştum bende,, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
güzel görünüyor ama 3.350 agırmış.....
İlhan Bey yeni tüfeğinizin hayırlı olmasını diler, güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı temenni ederim. Rasgele.
Emin bey,avı bol olsun,,kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim..güzel Tüfek
Abi hayırlı olsun bu sene ördekler yandı.ABİ atış yaptınmı nasıl Saygılar
Piyasadaki en kaliteli tüfeklerden biri bu. Metal yüzeylerde temiz çalışılmış. İllaki içi de öyledir. Güle güle eskitin, hayırlı olsun.