Gönderen Konu: AVCILIĞA YENİ BAŞLAMIŞ BİRİ OLARAK YARDIM  (Okunma sayısı 3724 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
AVCILIĞA YENİ BAŞLAMIŞ BİRİ OLARAK YARDIM
« : 01 Ağustos 2013, 14:29:55 »
Öncelikle tüm abilerim ve kardeşlerime selamlar ediyorum.Nasipse bu sene ilk olarak pullarımızı aldık ve ava başlayacağız.Bu sene örneğin marmara bölgesinde ava açık ve kapalı alanlar haritasında ava açık olarak belirtilmiş olan beyaz boyalı yerlerin meskün mahal dışında olanlarının tümü ava açık sahamıdır.Yoksa bu bölgelerde de yasaklı olan yerler varmıdır? varsa nasıl anlarım lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum .Pullarımız olduğu halde cezai yaptırımla karsılasmak istemem.
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: AVCILIĞA YENİ BAŞLAMIŞ BİRİ OLARAK YARDIM
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2013, 14:47:27 »
burada il il haritalar ve haritaların altında renklerin açıklamaları mevcut ;
http://avlakforum.com/forum/mak-kararlari-av-haberleri-avlak-bilgileri/2013-2014-ava-yasak-sahalar-haritalari-il-il-ve-ulke-geneli-ava-yasak-sahalar/

özel, örnek, devlet ve genel avlaklarda izinle diğer boyalı alanlarda hiç bir şekilde avlanamazsınız,
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2013, 15:29:24 »
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2013, 01:55:59 »
bendee biordum burdaki bir arkadaşımız sayesinde öğrendim.özel devlet ve genel avlarlar ile ava yasak sahaların haricinde kalan bölgelerde.avlanma gunu içerisinde ve avlanılacak hayvanın ava açık tarihleri arasında belirtilen limitler dahilinde.mesgun mahal cevre yolu vb. olayları dikkate alarak istediğin zaman avlanabilirsin.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Halil YALÇIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2013, 10:03:36 »
Arkadaşım haritada beyaz renkli AÇIK gözüken DAĞLIK yerlerde ağaç dikm sahası varsa uzak durmanı tavsiye ederim mağalesef dikim sahalarına bir renk bulamadılar bütün avcı arkadaşlara şimdiden kazasız belasız avlar rastgele ;)
1978 ANTALYA KEPEZ FATİH

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2013, 16:55:07 »
il yada ilçe miilli parklar bölge mudurlugune olması lazım galiba emin değilim orayada gidip ekstradan yasaklanan bölge varmı diyede sor arkadaşındediği gibi dikim alanı vs.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2013, 17:52:05 »
bendee biordum burdaki bir arkadaşımız sayesinde öğrendim.özel devlet ve genel avlarlar ile ava yasak sahaların haricinde kalan bölgelerde.avlanma gunu içerisinde ve avlanılacak hayvanın ava açık tarihleri arasında belirtilen limitler dahilinde.mesgun mahal cevre yolu vb. olayları dikkate alarak istediğin zaman avlanabilirsin.
teşekkür ederim faydalı bilgiler rastgele
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2013, 17:54:15 »
Arkadaşım haritada beyaz renkli AÇIK gözüken DAĞLIK yerlerde ağaç dikm sahası varsa uzak durmanı tavsiye ederim mağalesef dikim sahalarına bir renk bulamadılar bütün avcı arkadaşlara şimdiden kazasız belasız avlar rastgele ;)
evet aslına bakarsanız beyaz yerlerinde bizim ava açık olarak düşündüğümüz bazı noktaları malesef problem oluyormuş çok teşekkür ederim.
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2013, 17:57:29 »
Hüseyin geç kalmadan avcılığı bırak kardeşim biz bi tutulduk halimiz ortada :) ova dağ bayır gezmek bi dert ah bu avcılık sistemiyle uğraş bi bela yok avbis girme çalış izin alma çalış.uğraş babam uğraş :)
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2013, 14:27:29 »
Hüseyin geç kalmadan avcılığı bırak kardeşim biz bi tutulduk halimiz ortada :) ova dağ bayır gezmek bi dert ah bu avcılık sistemiyle uğraş bi bela yok avbis girme çalış izin alma çalış.uğraş babam uğraş :)

Abicim çok sağol tavsiyen için fakat bizde resmi olarak yeni başlamış olsakta dededen avcıyız onun için bu uyarı zaten bu hastalığa tutulmuş biri olarak bana pek şifa vermiyecek ve dediğin gibi abi her sene yokuşa sürülen bu av kanunları hepimizin canını sıkan diğer bi konudur.Ama olsun değer be abi..
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER