Fişeğin performansını en iyi ördek avcısı bilir.Arkadaşlar ne diyorsa doğrudur. Özellikle Adem Ustanın dediklerine katılıyorum. Aynı sorunları bende yaşadım. ( Adem kardeşim bak seni de ayrı bir köşeye koyuyorum usta da diyorum.Beni misafir merasına götürme diye gelince. Daha ne yapıyım.En kaliteli yağlardan kullanıyorum bak )
vayy akifim eyvallah saolasın. bizde misafir merası da var diğee türlüdü kardeşim ama . biz zoru seçecez seninle. az donumuza kadar terleyecez ama olsun yedek eşyasız av yapmayız hemen terleyen kıyafetler değişecek kuru kuru av yapacaz. bak diyorum yine donumuza kadar terleyecez ilk başta
)
kardeşim fişek konusunda kims eile dialog girmem ama ben hep otomatik ile av yaptım 15 sene. bu sene 1 tane çift kırma 1 tane poze aldım. şimdi düşüdnüğüm ördek fişeklerim : çift ile :28 gr 5 ,30 gr 5,32gr en ağır dolu 5. 6 .7 numara power tapa
pose ile : 30gr 5 , 32gr 5 ,34 gr 5.6.7 no power tapa
otomatikde en ağır dolu: 34 gr 5.6 no power tapa ( bunlar benim ördke avına tek geçtiğim gramaj vede saçma no fişekler asla ve asla katiyen 34 gr üstüne 5 numara power tapa saçmanın altına düşülmemesi gerekli diye düşünüyorum .)
keklik avında 7 no power çok ideal fişek
çulluk avında 8 no bior tapa çok ideal
bıldrıcn 10 no bior tapa
vakla benim avcılığım zaman öğrendiğim bu fişekler gerisi çok gereksiz bence:)