Gönderen Konu: Apartman bahçesinde köpek kulübesi  (Okunma sayısı 3001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman KAYTAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Apartman bahçesinde köpek kulübesi
« : 30 Temmuz 2013, 23:39:35 »
Sevgili dostlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum 2 aylık drahthaar ıma kulübe yaptım apartmanın arkasında kullanılmayan bir bölgeye koymak istiyorum herhangibir şekilde müdahale etme hakları var mı bu konu hakkında hukuki ve yasal bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum saygılar
1976 ANKARA

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: Apartman bahçesinde köpek kulübesi
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2013, 23:52:30 »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Osman KAYTAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2013, 09:22:18 »
ilginiz için teşekkürler yazmış olduğunuz bu konuyu daha önce okumuştum ancak şöyle bir durum var benim sıkıntım daha çok dükkanımda ya da evimde beslediğim köpekten ziyade apartmanın açık garajına yaptığım kulübe benden köpeğimi alamayacaklarını iyi biliyorum çünki herşeyi tamam rahatsız etme huyu da yok ama garajın kullanılmayan bir bölgesine yaptığım kulübeye müdahale etme hakları var mı bütün sıkıntım bu,eğer bilgisi olan arkadaş varsa benimle paylaşsın,saygılar
1976 ANKARA

Çevrimdışı Onur CANDAN

• *
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2013, 09:34:08 »
ortak kullanım alalını yapılan tüm yapılara müdahale edebilirler kaldırtıp yıkabilirler
  Onur Candan
 Salihli/MANİSA
        1984
 0 545 532 0 532
      a RH(+)

Çevrimdışı Ekrem YENİ

• *
  • Daday/ Kastamonu Samsun
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2013, 11:20:39 »
aYNI DURUMLA PROBLEM ŞEKLİNDE BEN KARŞILAŞTIM. ŞUNU SÖYLİYEYİM ZABITALARIN DEDİĞİ ORTAK KULLANIM ALANI OLDUĞU İÇİN KÖPEĞİ ALMAM GEREKTİĞİ, ANCAK MÜLK KENDİNİNSE BÖYLE BİR SIKINTI YOK DEDİLER. KOMŞULARA BAĞLI ARKADAŞIM. ŞİKAYET OLURSA SIKINTI.
1976-Daday / KASTAMONU

Çevrimdışı Onur ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2013, 11:46:22 »
apartman sakinlerinden  imza toplayın burada köpek beslemesıne ve klübe yapmasına izin verilmiştir adı altında apartman sakınlerinin onayını alın daha sonra apartmandanda sıkıntı çıkmasın
Onur ÇAVDAR
1976 istanbul-ümraniye

Çevrimdışı Osman KAYTAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2013, 12:30:28 »
ilgi ve alakalarınız için ayrı ayrı teşekkürederim,ortak alan olduğu için bende izin alınması kanaatindeyim ancak bu izni bana vermiceklerinden adım gibi eminim çünki apartmanda adamlar birbirlerini sevmiyorlar sürekli müdahale etmiş olmak için karşı çıkmak için olmaz diyorlar onun için ben bu işi izin almadan ben yaptım oldu  :) şeklinde yapacam şayet şikayet için gelirlersede kulübeyi kaldırcam bu sefer ben de onların imara ve iskana aykırı olan yaptıklarını şikayet edecem kimseye zararı olmayan bir köpeği çekemeyen zihniyete acımam...ankara keçiören de emlak işi ile uğraşıyorum aklınızda bulunsun giriş katın pencerelerine yapılan demir dahi yasak balkonu pimapen ile kapatmak da buna dahil...saygılar
1976 ANKARA