Gönderen Konu: YABAN TV de ki AVBİS konulu Açık oturum Hakkında Görüşleriniz  (Okunma sayısı 9675 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
Ynt: YABAN TV de ki AVBİS konulu Açık oturum Hakkında Görüşleriniz
« Yanıtla #25 : 05 Ağustos 2013, 15:01:18 »
Ulen ne muhtarı ne köy ağası girin avlanın be:) ağada biziz muhtarda biziz bu saatten sonra
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
« Yanıtla #26 : 07 Ağustos 2013, 10:14:29 »
Benim dusuncem hangi avlaklarin daha cok ragbet gordugunu tespit ederek ilerki yillarda buna gore devlet avlagi olusturmak
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2013, 11:06:32 »
Benim dusuncem hangi avlaklarin daha cok ragbet gordugunu tespit ederek ilerki yillarda buna gore devlet avlagi olusturmak
Ahmet bey Zaten şu anda yapılan uygulama da aynısı,,,Ayrıca siz bir avcı olarak ne den bir yanlış yapılmış bir uygulama içerisine tabii olmak istiyorsunuz anlamış değilim...Türkiye Cumhurriyeti toprakları üzerinde ava açık neresi kalmıştır?Sizce avcılık nedir sevgili dostum.Üzülerek söylüyorum ancak bu durum hiç hoş değil.Umarım şöyle demek istemişsinizdir.Şu anda yapılan yanlış uygulama neticesinde yapılan genel ve ya devlet avlakları arasında en çok rağbet gören yerler devlet ya da genel avlak olarak belirlensin ve öyle kalsın gibi..Ancak bu bile yanlış kanserli hücre gibi her tarafa sirayet etmiş bu avlaklar yarın paralı avlak olarak önünüze çıkacak..Zaten isteseniz de böyle bir şey mümkün değil çünkü her avlağın kotası belirlenmiş o avlakta kaç kuş avlanacak, kaç hektarda kaç avcı avlanacak hesaplanmış durumda ...Durum böyle olduğunda sizce hangi avlak çok tercih edilebilir ki...

Çevrimdışı A.İhsan MUDANYALI

• Free Üye
  • *
  • DOĞAYA SAYGI DUYAN HER İNSAN AYRI BİR DEĞERDİR
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2013, 10:53:21 »
bence açık ve net şu olabilir diyebileceğimiz bi çözüm önerisi yok arkadaşlar ...devlet zaten tepeden inme kararlar aldı bugüne kadar hep..mak her sezon öncesi toplandı ve keyfi olarak birçok avlağı envanter çalışması ve  etüt yapmadan kapattı..biz avcılara önyargılı baktı..ve buna devam ediyor.bizler kendi örgütlenmemizi dahi yapamıyoruz yapmak istemiyoruz...yanlış anlaşılmasın yaban tv karşıtı değilim ama bu konu ilk orda tartışmya açılcğı zaman çok da sevinmiştim.ancak bi grup tv den tnıdğmız simlr diğer grup halktan halkın takendisi halkın gerçek yüzü bşka bi odada seslerini duyurmya çalıştılar..biz kendi içimizde bile ayrışırken ortak bir eylemi nasıl hayata geçirebilirizki.oysa orada bütünlük birlik görselliğini kamu oyuna sunulması gerekirdi..stdyoda uygun alan yok deniyor uygun merada bu oturum yapılabilirdi..İSTENSEYDİ ....yani bahane yok..prgrma bende ktılımcı olarak gittim fakat ayrı ayrı bölümlerde katılımcıların olcağını öğrendiğimde tepkimi dile getirip prgrma katılmdım.ve benim gibi düşünen azımsnmyack kadarda avcı dostumuz katılmadı.avcılık kimsenin tekelinde değildir olamazda zaten.fransız devriminde asiler ilk iş olarak asil zadelerden avlanma haklarını geri almışlardır..illa mücadele edeceksek bu ateşin ilk kıvılcımını bu siteden başlata biliriz..buda benim önerim nedersiniz ?

• Brownıng Maxus Hunter otomatic
1971 ikametgah İstanbul .Yalova

Çevrimdışı Abbas ÖZBAYRAK

• *
« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2013, 12:13:05 »
avcıya yasakgeldikten sonra talana devam hep böyle olmuştur
Abbas ÖZBAYRAK
1961-Kocaeli

Çevrimdışı F.Bahadır BOYACI

• *
  • f.boyacı
« Yanıtla #30 : 16 Ağustos 2013, 12:15:34 »
Bakanlık toplantıya çağırmıştı ama herhalde iyi geçti federasyonlardan ses yok neden acaba 👎👎👎👎👎
F.Bahadır BOYACI
1982 AMASYA/ISTANBUL