bence açık ve net şu olabilir diyebileceğimiz bi çözüm önerisi yok arkadaşlar ...devlet zaten tepeden inme kararlar aldı bugüne kadar hep..mak her sezon öncesi toplandı ve keyfi olarak birçok avlağı envanter çalışması ve etüt yapmadan kapattı..biz avcılara önyargılı baktı..ve buna devam ediyor.bizler kendi örgütlenmemizi dahi yapamıyoruz yapmak istemiyoruz...yanlış anlaşılmasın yaban tv karşıtı değilim ama bu konu ilk orda tartışmya açılcğı zaman çok da sevinmiştim.ancak bi grup tv den tnıdğmız simlr diğer grup halktan halkın takendisi halkın gerçek yüzü bşka bi odada seslerini duyurmya çalıştılar..biz kendi içimizde bile ayrışırken ortak bir eylemi nasıl hayata geçirebilirizki.oysa orada bütünlük birlik görselliğini kamu oyuna sunulması gerekirdi..stdyoda uygun alan yok deniyor uygun merada bu oturum yapılabilirdi..İSTENSEYDİ ....yani bahane yok..prgrma bende ktılımcı olarak gittim fakat ayrı ayrı bölümlerde katılımcıların olcağını öğrendiğimde tepkimi dile getirip prgrma katılmdım.ve benim gibi düşünen azımsnmyack kadarda avcı dostumuz katılmadı.avcılık kimsenin tekelinde değildir olamazda zaten.fransız devriminde asiler ilk iş olarak asil zadelerden avlanma haklarını geri almışlardır..illa mücadele edeceksek bu ateşin ilk kıvılcımını bu siteden başlata biliriz..buda benim önerim nedersiniz ?