Herkese selamlar...
Adım Özkan Sakarya Akyazılıyım. Dedelerden gelme genlerdeki bu avcılık aşkı bende de ilkokul çağlarında evden tüfeği köpeği kapıp her fırsatta ava kaçmakla başladı
büyüklerimizden ne gördüysek ne tembihlemişlerse sözlerinden dışarıya çıkmadan usulüne uygun avcılık yaparak bu günlere geldik. 2013 sezonunda askerde olacağım için maalesef avlanamayacağım. deniz kum tatil kızlar değilde ava gidemeyeceğim için üzgünüm
avcılıkta böyle bir tutku işte
100 yıllardır kapımızda av köpeği hiç eksik olmamış. Akyazı ve çevresinde özelikle eski avcılardan neredeyse bizden köpek almayan yoktur. Fakat son zamanlarda dikkat ettim ki karşılıksız yani ücretsiz yavru verdiğimde köpeğe değer vermiyorlar ilgilenmiyorlar aşıyı geçtim köpekleri aç bırakanlara da şahit oldum. bunun üzerine son dişi köpeğim setter in yavrularını satmaya karar verdim ki gereken bakımı ve alakayı görsünler. Ve çok sevdiğim bir abimin önerisi üzerine bu siteyle tanıştım. Gördüm ki burayı keşfetmekle geç bile kalmışım.kısa sürede dost bile kazandım. böyle bir avcı forum sayfasını oluşturanlara yöneticilere ve üyelere teşekkürlerimi sunar herkese kazasız belasız bol avlı günler diliyorum. 2014 sezonunda görüşmek üzere..