Gönderen Konu: Değerli Dostlar Konu ile görüş ve önerilerinizi bekliyorum...  (Okunma sayısı 1817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bilal ALTAY

• *
  • 40 gün taban eti,, 1 gün av eti . . . :)
Arkadaşlar avlarımız da olmazsa olmazlardan olan av köpeklerimiz bizler için çok değerlidir.... Fakat son iki sezondur maalesef bazı kanı bozuklar tabiri caiz ise  köpek hırsızları yüzünden biri dişi,, biri erkek olmak üzre ardarda köpeklerim çalınmıştır...  Lafın kısası yeni bir sezon başlangıcında yeniden bir pointer almak niyetindeyim ve ilgilendiğim bir SOLİT POİNTER var 20 aylık ve sadece bıldırcın ile keklik avı yapmış fermalı aport biraz zayıf olsa da iadere eder cinsden,, çulluk bende görecek dersek yerinde olur .... Sizlerden edinmek istediğim  elimde iki resmi  var ne kadarda resimlerden pek analiz yapmak mümkün olmasa da engin yorumlarınızı almak istedim.... şimdiden teşekkürler

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Bilal ALTAY
1987 istanbul

Çevrimdışı Emrah KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
S.A nacizane usta avcılardan aldığım tavsiyeyi sanada aktarmak istedim 3 aylık dişi bir yavru pointer al ve kendi eğitimini huyunu ona aktar kokunu bilsin o yaşta bir köpeğin bence huyunu suyunu bilemessin
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2013, 09:34:45 Gönderen: Emrah KOYUNCU »
1976-Konya

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
Konuyu pointer bölümüne açarsanız daha çok görüş alabilirsiniz..
Erol SARI
1976 KONYA