Gönderen Konu: süresi dolmuş av tüfeğini devir işlemleri  (Okunma sayısı 2212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammet YİĞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
süresi dolmuş av tüfeğini devir işlemleri
« : 26 Temmuz 2013, 15:18:15 »
sevgili abilerim ve kardeşlerim babamda 2 tane tüfek var 2 sininde ruhsatı 2000 yılında doldu. yani 2000 yılından beri ev dışına hiç çıkmadı. şimdi bu tüfeklerin bi tanesini almak istiyorum üstüme ama ne yapacağımı bilmiyorum. aslında birazda korkuyorum emniyete gittiğimiz zaman ruhsat süresi doldu diye pürüzlük çıkarırlarmı diye ve bu tüfeği kendi üstüme almak için babamın ruhsatını yeniletmesimi lazım.

biraz bilgi verirseniz  sevinirim :)
Muhammet Yiğit Sevimli

1995 zonguldak/merkez

Çevrimdışı Alper ALUŞ

• *
Ynt: süresi dolmuş av tüfeğini devir işlemleri
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2013, 15:26:59 »
Muhammed Yiğit kardeşim baban eski ruhsatı ile ve ruhsattaki tüm tüfekler ile kayıtlı olduğu emniyet veya jandarmaya gidiyor gerekli evrakları tamamlıyor vergi dairesi harcı sabıkasızlık sağlık raporu fotoğraf ve daha ne istiyorlarsa ilk olarak babanın ruhsat yenileniyor sonra sana istediğin tüfeği ruhsatın varsa hemen devir işlemi yapıyorlar. 
  • Browning 525
  • Franchi Black Magiç
  • English pointer ANGEL

Alper ALUŞ
Beden Eğitimi Öğretmeni
[email protected]
1974 Manisa/Salihli

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2013, 15:47:09 »
kardeşim sıkıntı etme sorun değil bu durum. çok kısa sürede halledersiniz . sorun çıkarmazlar merak etme. sen yeterki ruhsat çıkar onlar bunu ister zaten
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Muhammet YİĞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2013, 15:55:07 »
Muhammed Yiğit kardeşim baban eski ruhsatı ile ve ruhsattaki tüm tüfekler ile kayıtlı olduğu emniyet veya jandarmaya gidiyor gerekli evrakları tamamlıyor vergi dairesi harcı sabıkasızlık sağlık raporu fotoğraf ve daha ne istiyorlarsa ilk olarak babanın ruhsat yenileniyor sonra sana istediğin tüfeği ruhsatın varsa hemen devir işlemi yapıyorlar. 
    hmm sanırım babamın bu tüfekleri tekrar üstüne alması lazım biraz uğraşacaz gibi . gerekli bilgilerin için teşekkür ederim abi sağolasın  :)

kardeşim sıkıntı etme sorun değil bu durum. çok kısa sürede halledersiniz . sorun çıkarmazlar merak etme. sen yeterki ruhsat çıkar onlar bunu ister zaten
   yok abi zaten ruhsat çıkacakta benim babam biraz zor adamdır. şimdi ruhsatı yeniletmesi için biraz yalvaracaz anlaşılan  :)
Muhammet Yiğit Sevimli

1995 zonguldak/merkez

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2013, 17:12:10 »
aynen öyle benim babamda aman oğlum git hallet işi var gelemez de ben gelmeden versin üstüne demiştim. sanki babasının evi:) eskiden . ama iş olunca tıtpış tıpış gelmişti jandarmaya :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82