0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
helal olsun avın berekekli olsunallah daha nice kazasız belasız avlar göstersin dostum,
Abi valla güzel trofeler agaşon zevki bir başkadır, O balığın yaklaşması...... Bende hersene ocak ayında çanakkaleye gidiyordum büyükkemikli diye bir yer var. Birde gökçe ada seferlerinin kalktığı yere gidiyoduk. Gökçe ada seferlerinin olduğu yerden jandarmalar kovdu bebek olunca da bu sene kımıldayamadım. Bu sene içime dert olmuştu zaten... Birde bunları gördüm çok bozuldum harbiden Başarılarının devamını dilerim abi....
Abi sallasaydın ya toriklerede
Atınç çok güzel balıklar,hoşuma gitti fena,benim kanımı kaynatıyorsun fokur fokur,konuşmuştuk ya başliyim mi?Ben seneye başlıyabilirim ona göre,yavaş yavaş takımları dizim,
avıniz daim olsun güzel görüntüler
Tebrikler Atın Abi,Gerçekten arkadaşlarında dediği gibi bu işin hakkını fazlasıyla veriyorsun. Bunları da bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Resimlere bakarken bile fazlasıyla stres atıyoruz. Ama senin senin bu hallerin böyle giderse bir daha ki MAK' da ava yasaklanman için dilekçe vericem. Avlarının ve şansının devamını dilerim. Rastgelsin
bunlar süper kötek balığını görmeyeli uzunzaman olmuştu olsa yesek