Gönderen Konu: av köpeği besleyen avcı dostlarım köpeğim hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var  (Okunma sayısı 1936 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur KUŞLAR

• *
buda benim 2 aylıkken beslediğim köpeğim şimdi 2 yaşında geçen sene av sezonuna 1 ay kala tasmasından boşanıp kaçmıştı tabi bizde çalındı gözüyle bakmıştık   sonra internete ilan verip avcılar kuluplerine resmini asıp beklemeye geçmiştik ve sonunda 17 gün  sonra recep isminde bir avcı arkadaşımız sayesinde köpeğime kavuştum.fakat köpek elıme geçtiği zaman sağ arka ayağında sekiyordu ve köpek psıkolıjik olarak benim eğittiğim köpekten eser kalmamış.
uzun tedaviler sonucunda köpeğin ayağını iyileştirdik.fakat gecen sezon da köpeğin aşırı üstüne düştüm.bıldırcın ve keklik sezonun sonuna kadar köpek 3 ayakla tam bir av yapmasada yinede yanımda götürdüm şimdi allaha şükür ayaklarda sekme yok fakat köpekte yavaş arama meydana geldi.şimdi videoyu izleyip köpeğin durumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim sizce bu kadar eziyete ve zahmete değdimi bilgilendirirseniz sevinirim avcı dostlarım..

« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2013, 12:54:09 Gönderen: Onur KUŞLAR »
Onur KUŞLAR
1983 ANTALYA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
evin yanında köpegi oynatıyorsun... hayvanda hiçbir sorun yok... av hırsıyla çok daha iyi olur......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Onur KUŞLAR

• *
birol abim kıymetli bilgilerin için saol tavsiyen varmıdır abi köpek hakkında
Onur KUŞLAR
1983 ANTALYA

Çevrimdışı Metin GÜNİNDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
TOPRAĞIM  BENCE KÖPEĞİNİ BOL BOL YÜRÜYÜŞ VE YÜZMEYE GÖTÜR FAYDASINI GÖRÜRSÜN
1983-Antalya
KÖPEKSİZ AVCI SUSUZ MUSLUĞA BENZER....