Değerli abilerim ve kardeşlerim Öncelikle herkese merhaba,ben Ankara Man Kamyon Otobüs Tic. AŞ. den Hamza CİVİL ,yeni bir üyeyim,Tahtalı avı yapmış ve gönül vermiş ve benim bu alanda bilmediğim konularda bana yardımcı olmak isteyen Abilerime ve kardeşlerime teşekkürü şimdiden kendilerine bir borç bilirim
NOT:Tahtalı avı en büyük av alanımdır ve bu avda çocukluğumdan beri ( yaklaşık 16 yıldır ) avlanırım
NOT:Kendimin 2 adet tüfeğim var,
*1.ci tüfeğim 1992 yapımı Üzümlü Av Tüfekleri Koop. den aldığımız çifte ( namlu mke çeliği) 12 calibre 76 cm namlu kendinden şoklu sol 4 ,sağ 2 şok olan tüfeğim
*2.ci tüfeğim 2012 yapımı olan 26 Nisan 2013 de daha yeni aldığım Huğlu Av Tüfekleri Koop.almış olduğum HUĞLU 103 F 12 calibre 71 cm namlu mobil şoklu ( beyaz kuşlu ) olan tüfeğim
Değerli Abilerim ve gönülden av dostu olan arkadaşlarım bana bu bende kullanmış olduğum tüfekler konusunda ve ÖZELLİKLE TAHTALI AVINDA HUĞLU KOOP. TÜFEĞİME AİT OLARAK MOBİL ŞOKLU BİR SİLAHA YAKLAŞIK 16 SENE SONRA üZÜMLÜ KOOP. ÇİFTEDEN mobil şoklu bir tüfeğe geçtiğim için bu konunun ÖNEMLİ olduğunu düşünüyorum
Hamza CİVİL
-------------------------------------------------------------------
MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş.
SRW-TR ( Satış )
Esenboğa havalimanı yolu 22.km.
ANKARA / TR
Tel : 0090 312 556 10 00 - 1800
Fax : 0090 312 556 10 39
E-mail :
[email protected]