0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi güzel resimler eklemişsin ellerine sağlık baktıkça içim açıldı şu ramazan günü.maşallahın var. bu konu sayesinde yeni şeylerde öğreniyoruz sağolasın. müsait bi zamanda şu içme suyu havzasındaki avlanmayla ilgili yasaklara bi bakalım nedir ne değildir.
Hasan abi sezon pek iyi geçmesede tadımlık bişeyler bulmuşsun avların daim olsun selamlar
hasan bey tebrikler güzel avlar ve güzel kareler
Tebrikler güzel kareler
aynen abi stres atmay gidiyorum ava gerilmeye değilkiç. aman jandarma mana yakalanmayalımvsvsvsvs. bu sene kafaya koydum melemen yapıyorum kızartma ördek kavuruyorum göl içinde ama bu sene ızgara yapacam semaver ile birelikte. hatta av yaptığım gölün ortasında ufak bir ada var orda çadır kurmayı düşünüyorum göl tam ortası nasıl olduysa kimsenin bilmediği sadec av yaptığım köyde 2 çocuk bulmuş orayı akıl işi değil çünkü oraya gitmek . ada var. kuru hemde. bu sene don atlet şubat 1 haftsaı 4 satt uyudum adada. ama ne sıcak. ömrümde unutamam o 1 haftayı şubat ayı saıcaklık 33 derece idi. kompğle soyunmadan uyuyaymadım o derece. işin tersi o sıcakdada yine ördek vurdum
çok güzel avlar yapmışsınız hasan bey , fotolardan belli oluyor . allah neşenizi muhabbetinizi bozmasın . sezonu iple çekiyorum valla , gelsede başlasak . . geçen gece rüyamda kar yağıyor lapa lapa . her yer bembeyaz , dizde kar var . giymişim tulumumla parkamı , ördek avındayım . yeşilin biri sağımdan kalkıyor biri solumdan . bende rankk rankk atıyorum . ikide seter var , biri sağımda biri solumda , hemen aporttalar . . yeni almış aldığım 10 lu otomatik tüfekle ( android magnum ) iki şarjör attım biraz önce . bir kutu fişekten 5 tane kaldı geriye . . çok yakıyor 10 lu otolar . . ama bi kendime geldim ramazan ramazan . 20 mermiyi peşpeşe atmak bayağı bir etkilede beni resmen , şok etkisi yarattı . . ava gerçekten stres atmaya gidiyoruz , iki kuş fazla vuracaz diye yasak bölgeye girip risk almanın hiçbir akıllıca açıklaması olamaz . . nasipse bizi bulur zaten o hayvan . gerek yok yasak yere girip sıkıntıya kalmaya . . . avlarınız muhabbetiniz neşeniz daim olsun . .
güzel kareler elinize sağlık,yeni sezondada aynı güzellikte geçmesi dileğiğle ,
OOOOfffff, ooooffff ki of. Mübarek ramazan günlerinde İzmir'in sıcağında bu güzel fotolar içimi serinletti. Allah sizden razı olsun. En kötü av sezonunuz böyle olsun.Yine keyifli, nice sezonlara, sağlıklarla inşallah diyorum.Rastgele...