Gönderen Konu: ANKA VOM LOFTYBERG  (Okunma sayısı 9342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
ANKA VOM LOFTYBERG
« : 12 Temmuz 2013, 16:36:38 »

BİR KIZDA BENDE ARTIK

Uzun zamandır.Sahip olmak istediğim bir kalite bütün zahmetlerle böyle bir kaliteyi ortaya çıkmasına sahip olan Uğur beye öncelikle teşekürler.O kaliteyi üretti bizler aldık şimdiden sonra top bizde umarım güzel yetiştirerek bizlerde bu kalitenin hakkını veririz.

« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2013, 17:11:38 Gönderen: Bülent DOĞAN »

Çevrimdışı Metin GÜNİNDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ANKA VOM LOFTYBERG
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2013, 17:19:50 »
MAŞALLAH TÜYÜ KADAR AV NASİP ETSİN SİZLERE
1983-Antalya
KÖPEKSİZ AVCI SUSUZ MUSLUĞA BENZER....

image hosting services

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2013, 23:06:24 »
   BÜLENT KARDEŞİM HAYIRLI, UĞURLU VE ÖMÜRLÜ OLSUN, KAZASIZ, BELASIZ TÜYÜ KADAR BOL AVLAR YAPARSINIZ İNŞALLAH. ÇOK DOĞRU BİR TERCİH YAPMIŞSINIZ, ARTIK SİZDENDE VJP, HZP DEN ÜSTÜN BAŞARILAR BEKLİYORUZ. SN. UĞUR CAMUZCU KARDEŞİMİNDE EMEKLERİNE, GÖNLÜNE SAĞLIK, BÖYLE KALİTELİ KANLARI ÜLKEMİZE VE DEĞERLİ SİZ AVCI DOSTLARA KAZANDIRDIĞI İÇİN. İNŞALLAH DAHA ÇOK UZUN YILLAR BÖYLE GÜZEL ÜRETİMLER YAPAR, BİZDE SİZİN GİBİ KENDİSİYLE BÖYLE GÜZEL HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRİRİZ.
   BÜLENT KARDEŞİM ALLAH NAZARDAN KORUSUN GÜZEL YAVRUNU. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2013, 23:45:34 »
Bülent abi seninle aynı batım bir yavruya sahip olmak ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösteriyor .

Bu yavruyu anlatmak için fazla söze gerek yok seceresine bakmak gerekli kendini dünya çapında kanıtlamış harika drahthaarlar mevcut.

Böyle bir kan senin gibi uzman bir handlerın elinde çok güzel yerlere gelecektir. Hayırlı olsun.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Mehmet SERİN

• *
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2013, 01:44:16 »
 :)
BÜLENT BEY HAYIRLI OLSUN. ;)
http://postimage.org/image/pyfu33bw3/
Mehmet SERİN
1986 MERSİN

Çevrimdışı Uğur ÖZKUŞAKSIZ

• *
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2013, 08:23:56 »
Bülent bey hayırlı olsun,siz ve uğur bey uzun yıllar uğraş verdiniz ve TÜRKİYE'ye böyle güzel kan DD kazandırdınız , ben sizlerle aynı kanı taşıyan bir yavruya(Amber vom loftyberg ) sahip olduğum için mutluyum, bizlerde kedi yavrularımızı sizlerin bilgi ve tecrübelerinden destek alarak sınavlara hazırlamak/bu kanı her yerde her zaman tanıtmak isteriz, emeklerinize sağlık,

saygı ve sevgilerimle
Uğur ÖZKUŞAKSIZ
1963-İskenderun

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2013, 08:26:35 »
Görüşleriniz için çok teşekkürler dostlar.Evet yıllardır ticari olarak köpek eğittim kendim için bir türlü köpeğim olmadı.Ticari olarak köpek eğitim işini sonlandırmamla birlikte ciddi bir boşluğa girdim bu yavrunun annesini bilindiği üzere VJP ve Hzp sınavlarınada ben yetiştirmiştim.Eğitimlerim sırasında nekadar ayrıcalıklı ve farklı bir karakter olduğuna yakınen şahit olduğum için bu yavruyu almak konusunda hiç bir çekincem ve tereddütüm olmadı.Umarım daha sonrasında sevenlerimize mahçup olmayız.Saygılarımla

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2013, 10:24:38 »
Hayırlı olsun Bülent abi,gönlünce yetiştirmen dileğiyle.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Ahmet ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • DÜNYA AHİRETİN KAZANILDIĞI İMTİHAN YERİDİR.
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2013, 17:05:34 »
maaşallah.tüyünce hayrını  görün.güzel yavrular.
Ahmet ÇETİN
1967 terme-samsun

Çevrimdışı Fatih TAŞKINER

• *
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2013, 19:18:18 »
Bülentçim hayırlı uğurlu olsun yavrun.allah kaza bela vermesin.hayırlısıyla seneye sınavlarda en iyi dereceler alır.uğur abiden yavru almakla çok yerinde bir karar verdiğimize inanıyorum.seneye sınavlarda takım halinde başarılı oluruz inşallah.
  • ATA TURQUA 308 WİN
  • BROWNİNG 525
  • BENELLİ RAFAELLO CRİO
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- CRONA V.D. FUCHSWİESE
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- LUCHS VOM LOFTYBERG
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- ATEŞ VOM KAYGISIZ
Fatih TAŞKINER    0 RH -
1977 BURSA-İNEGÖL    

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2013, 02:00:02 »
Bülent Bey gerçekten adınıza çok sevindim . Hem böyle bir yavrunun annesine verdiğiiniz emekleri bildiğim hemde böyle güzel bir yavruya sizin gibi çok tecrübeli bir ismin sahip olduğu için . Güle güle büyütün inşallah . Gelişimlerini merakla bekledğimiz DD sayısı giderek artıyor ..
Size ve DD severlere hayırlı olsun
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2013, 09:05:53 »
Hayırlı olsun.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2013, 09:17:46 »
Ersin bey çok teşekkürler dediğiniz gibi drahtaar kalitesi ve sayısı artış gösterdi umarım herkez bu konuda bilinçlenir ve DD sahip olmak istediğinde iyisini alır biz öyle yaptığımıza inanıyoruz.Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.Saygılarımla

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2013, 09:25:34 »
Teşekkürler Fatih sanada hayırlı olsun sınavlarda hep beraberiz

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2013, 14:59:47 »
Teşekkürler Mehmet Turan sağolun varolun

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2013, 21:55:27 »
Bülent bey hayırlı olsun,siz ve uğur bey uzun yıllar uğraş verdiniz ve TÜRKİYE'ye böyle güzel kan DD kazandırdınız , ben sizlerle aynı kanı taşıyan bir yavruya(Amber vom loftyberg ) sahip olduğum için mutluyum, bizlerde kedi yavrularımızı sizlerin bilgi ve tecrübelerinden destek alarak sınavlara hazırlamak/bu kanı her yerde her zaman tanıtmak isteriz, emeklerinize sağlık,

saygı ve sevgilerimle
   KIYMETLİ UĞUR ÖZKUŞAKSIZ KARDEŞİM YENİ YAVRUN HAYIRLI UĞURLU VEDE ÖMÜRLÜ OLSUN. ÇOK GÜZEL BİR SEÇİM GERÇEKTEN, SEN YURT DIŞINDANDA BİR YAVRU GETİRMİŞTİN. İKİSİNİDE EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRİP, BÜYÜTÜP VE EĞİTTİKTEN SONRA GÜZEL PAYLAŞIMLARI VEDE GÜZEL YAVRULARI BURALARDAN GÖRMEK DİLEĞİYLE YOLUNUZ AÇIK, HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. SELAM VE SEVGİLERİMLE, ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.
1958-Ankara

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 15 Temmuz 2013, 22:21:52 »
Bülent hayırlı olsun arkadaşım :) kana diyecek bişe yok seninde eğitmenliğine diyecek bişey yok :) umarım dahada ilerilere gitmeniz nasip olsun :) tüyü kadar ördeği olsun diyorum :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2013, 21:08:03 »
Bülent hayırlı olsun arkadaşım :) kana diyecek bişe yok seninde eğitmenliğine diyecek bişey yok :) umarım dahada ilerilere gitmeniz nasip olsun :) tüyü kadar ördeği olsun diyorum :) :)

TEŞEKKÜRLER HARUN BEY SİZİN YAVRULARINIZ HAYIRLI OLSUN TAKİP EDİYORUM SAYGILAR

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2013, 21:09:51 »
maaşallah.tüyünce hayrını  görün.güzel yavrular.

Teşekkürler Ahmet bey

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2013, 21:12:05 »
Anka nın ördekle tanışması

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #20 : 28 Temmuz 2013, 21:14:14 »

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2013, 00:13:57 »

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2013, 10:42:25 »

TEŞEKKÜRLER HARUN BEY SİZİN YAVRULARINIZ HAYIRLI OLSUN TAKİP EDİYORUM SAYGILAR

sormayın Bülent bey bilinçli olmasada bende yavru sahibi oldum :) keretalar işi bitirivermişler :) sizden aldığım Qurin hızlı çıkdı.ama hayatımda böle bişe tatmamıştım yavrular çok keyf vericiler :) yavrularda marım iyi avcılara nasip olurlar :) sizede kolaygele :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 29 Temmuz 2013, 21:10:59 »
sormayın Bülent bey bilinçli olmasada bende yavru sahibi oldum :) keretalar işi bitirivermişler :) sizden aldığım Qurin hızlı çıkdı.ama hayatımda böle bişe tatmamıştım yavrular çok keyf vericiler :) yavrularda marım iyi avcılara nasip olurlar :) sizede kolaygele :)

İnşallah Qurini sevmeniz çok iyi bende mutlu oldum sizler gibi değer bilen dostlarımıza köpek vermekten onur duyuyorum.Yavrular gerçekte işin keyifli kısmı ben hernekadar bu işi eskiden yapan birisi olsamda o dönemlerdede inanın yavrular arasında satmak istemediğim oluyordu.İyi bir avcı ve hayırlı insanlara nasip olurlar  inşallah...Saygılarımla..

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2013, 21:51:43 »
Bülent abi seninle aynı batım bir yavruya sahip olmak ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösteriyor .

Bu yavruyu anlatmak için fazla söze gerek yok seceresine bakmak gerekli kendini dünya çapında kanıtlamış harika drahthaarlar mevcut.

Böyle bir kan senin gibi uzman bir handlerın elinde çok güzel yerlere gelecektir. Hayırlı olsun.,,,

Bende çok mutluyum Kenan cım sanada hayırlı olsun teşekkürler...