image hosting no registerbu çizmenin aynısı fakat başka markasını gecen sne aldım abi..
bu çizme geelllikle kış avlarında iyi...
3 ün altındaki siyah çizgiden kavrıyor ayakları,,,sadece o bölgeden ve 4 ün cizgisinin bitiiği yerdende destekliyor..
ayak ucları yani 2 yazan yer parmakları kalın çorap giysende sıkmıyor bol yapmışlar lakin ayak içinde kaymıyor ve rahatsız edici konfırsuz bir durumda yok,,1 yazan yerde yerden yüksek ayakkabıyı giysende yere sıfır temz etmediği için ayakların üşümesini önlüyor..zira bilirizki ayaklar en önce parmaklardan üşür kandolaşımını yavaşlatmıyor ve buda büyk bir artı,,,çizme zaten kalın bir çizme taban balınlığıda bayavar delinme yırtılma olmuyor benim ağaç kamış diken sorunyapmıyor ama telbenim çizmemi kesti 3 yazdığım yerde tek kesiklerim var fakat bu bölge diğerlerindne kalın yapıldığı için cizme delinmemiş kesik yüzerde kalmış buda akıllıca düşünülmüş çok güzel,,4 yazan cizgide cizginin alt uc bölgesi topuğun üst kısmındna tutarken kavrarken oradaki bolluk babldırı sıkmıyor...buzda ve karda kaymıyor,,, konçlerında bağcıkları var,,,oda iyibir özellik tabiki...
kısacası çizme giyilebilir sadece bir dez avantajı var
oda ağırlığı uzun süreli yürüş avlarında gerçekten yoruyor,,,
bek alvarı için çok uygun saten ekip olarka hemen hepimiz bu çizmeyi kullanıyourz..
ama busene bir çizme gördüm 300gr ağırlığında ve kullananlarında cok memnun olduklarını gördüm,,,,onun muhteviyatını farklı ama kırırılıyor diyorlar..onu inceliyorum...
şidilik bunları diyebilirm..