Gönderen Konu: Avrupa Fişeklerin Orjinalliği..??  (Okunma sayısı 7226 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
Avrupa Fişeklerin Orjinalliği..??
« : 08 Temmuz 2013, 10:04:17 »
Herkese hayırlı günler :) bu konu daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın aradım ama bulamadım...Bir arkadaşımla koli bazlı fişek almak istedik keklik veya çulluk için,,,araştırmalarım sonucu kargo dahil 170 tl ye RC 32 CACCIA satan bir bayii buldum,,8 numara var mı dedim,, " Şu anda yok ama ayarlarız" dedi..?? öyle deyince biraz şüphelendim...sizce orjinal fişeği bu fiyata satabilirler mi??

Yerli dolum mu orjinal mi bunu nasıl anlayabiliriz..??

ImgLand.net image
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Avrupa Fişeklerin Orjinalliği..??
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2013, 20:55:09 »
tolga ayarlamışken bir kolide armusa ayarlasın uygun fiyata  :) :) :)
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2013, 22:39:56 »
Buna Polat Bey daha güzel yanıt verebilir ama bence sahtesini yapmak çok zordur. Bir fabrika yapması gerekir, o da izinsiz suçtur. İhtimal vermiyorum ama imkan olursa birini kesip bakarsınız. Kesin demiyeyim ama kalitesiz malzeme (ucuz olması nedeniyle) fark edilir. Ben de şaştım fiyata. Bedave ;)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2013, 23:58:37 »
Geçen yıl kutusunu Konya'da aynı fiyata alıyorduk...
Erol SARI
1976 KONYA

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2013, 00:13:50 »
Geçen yıl kutusunu Konya'da aynı fiyata alıyorduk...
Yani kutusu 17 lira öyle mi?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2013, 00:16:44 »
Yanlış hatırlamıyorsam 18 tl...
Erol SARI
1976 KONYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2013, 08:32:28 »
Yorumlar için teşekkürler,,Özgür abi maalesef sadece rc var :)

Buna Polat Bey daha güzel yanıt verebilir ama bence sahtesini yapmak çok zordur. Bir fabrika yapması gerekir, o da izinsiz suçtur. İhtimal vermiyorum ama imkan olursa birini kesip bakarsınız. Kesin demiyeyim ama kalitesiz malzeme (ucuz olması nedeniyle) fark edilir. Ben de şaştım fiyata. Bedave ;)

Hocam bayi sadece rc üzerine çalışıyor belkide toplu alım yaptığı içindir bu fiyat,,bilemedim bende..ama malum burası türkiye,, fabarmın bile birebir kopyasını yapıyorlar :) Bütün bayiler avrupa fişeklere %15 zam gelecek derken,, adam fiyatımız sezon boyunca geçerli diyor..!! elinde tırlar dolusu rc olmalı :D
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Zafer YILDIRIM

• *
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2013, 10:37:53 »
Tolga kardesim rj, bp, gibi itaya da uretilen urunler icin normal .hepsi de standart kalite de bence.ve bence daha da uygun olmali fiyatlar.avrupa da fisegin kutusu 3-4  euro dan basliyor...
Zafer YILDIRIM / 1985 / SAMSUN/TERME

Çevrimdışı Erdem VARDAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2013, 14:59:16 »
İtalya daki fiyatı 13,75 tl,  ancak Türkiye'de satılan bazı fişekler italyadan ucuz örneğin B&P serisi fişekler.

Aşağıdaki linkten RC'NİN bütün modellerinin italyadaki satış fiyatlarını ve özelliklerini görebilirisniz.

http://armeriavesuvio.blogspot.com/2012/05/cartucce-rc.html
Erdem VARDAR
B Rh + 1982 Enez EDİRNE

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2013, 17:14:20 »
RC firması Türkiye İthalatçısı İzmir Ticaret dir.

http://www.izmir-ticaret.com/

bayi listesi burada..
http://www.izmir-ticaret.com/bayii

dediğiniz bayi bu listede var ise orjinal fişek tir.

bunların dışında rc satanlar ise  bu bayilerden alıp satanlardır.

bu bayilerden fiyat alabilirsiniz.

lambro fişekleri ben rc ye alternatif olarak söylüyorum fiatlar aşağıdaki gibi...

lambro tordo  17 tl 32 gram
http://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=9

lambro classic 32 sr barutlu 20 tl
http://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=977

avrupa 32 gram fişekler 17 tl den başlayıp yukarı doğru gidiyor.

koli fiyatı 170 tl kargo dahil bayi arkadaşa para kazandırmaz.Liste fiyatlarını alış satış fiyatlarını gayet bilen biri olarak bu fişeğin koli alışının şu anda en az 170-180 tl olduğunu biliyorum.

ancak çok eski mal olur elinde kalmış olur toplu satıştan nakite çevireyim der ama bu onada benzemiyor.

bir ara rc fişekleri için böyle sahtesi var dendi.bunun asıl sebebi JK6RC adlı fişektendir.ben görmedim ama çok duydum.

• Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2013, 22:07:44 »
Biraz RC32, çokca RC1 (28g) kullandım ve bu ikisinden her tüfeğimle memnun kalmışımdır. Bana göre bunlar yeterince iyi. Kendi tüfeğinde beğenen uygun fiyatıyla kaçırmazsa iyi olur bence. Belki adam hayır yapmak istemiştir, kimbilir :)
1968

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2013, 22:48:49 »
RC fişekleri için daha önce açılan konuda izmir ticaret şu açıklamaları yapmıştı ;

Piyasada yani av bayilerinde JK6RC ismi altında satılan fişeklere rastlayabilirsiniz. Bu fişekler kesinlikle ithalatımızı yaptığımız RC fişeklerine ait bir ürün olmayıp 20 yıldır ithal ettiğimiz markamızı yanıltıcı bir şekilde kullanarak siz avcı dostlarımıza ulaşmaya çalışmaktadırlar. Bu imalat bir  süredir devam etmektedir. Hiçte etik bulmadığımız bu yaklaşıma bir süredir sessiz kaldık. Fakat kötü duyumlarımız markamıza zarar verdiği boyutlarına ulaşınca sizleri bilgilendirme ihtiyacı duyduk. Çankırı ilinde üretilen bu fişekler , birisi  tarafından pazarlanmakta ve bayilere ulaşmaktadır.Ucuz fiyata satın alan bayilerde sanki orijinal RC gibi siz değerli avcı dost ve kardeşlerimize satmaya çalışmaktadır.

Öncelikle yerli üretim fişeklere karşı olmadığımızı kesinlikle vurgulamak isterim. Ama üzerine hiç bir Türkçe ibare koymadan üretildiği yeri yazmadan, sanki ithal fişek gibi piyasaya sürülmesi öncelikle tüketici haklarını ihlal etmek anlamına gelir.Bu cesareti nereden bulduklarına şaşmamak elde değil. Kullanıcıya hakaret etmek gibi bir şey. İyi ve kaliteli fişek üret marka yarat Türk Malı de herkes ayakta alkışlasın. Neden başkalarının yıllarca üzerinde çalıştığı markanın arkasına saklanıp taklite yönelirler anlamış değiliz. Gerçekte taklitler aslını yaşatırmış ama..

Siz değerli avcı arkadaşların hoşgörülerine sığınarak bu konuyu açıklamak zorunda kaldığımızı düşünüyoruz. Sakın olaki burada Markamızın adını zikrederek reklam yaptığımızı düşünmeyin. Reklam konusuna belki ülkemizde en az biz önem veriyoruz. Onun için dergilerimiz ve diğer arkadaşlar (şakayla karışık) bizden şikayetçidir.
http://www.rc-cartridges.com/

NOT :KOVAN METAL DİPLİĞİNDE RC ITALY İBARESİ BULUNMAYAN FİŞEKLER ORJİNAL DEĞİLDİR.

www.izmir-ticaret.com

Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2013, 00:17:14 »
Yorum yapan üstadlara çok teşekkür ediyorum...Polat abi listede bayinin adı var(AYTEKİN ÖZALTUN) hatta linkini de vereyim artık http://www.ozaltinavmalzemeleri.com/fisekler-koli-bazli,cat-sh,70.html  ,,,,, Allah hayrını kabul etsin o zaman ne diyelim :D iyi kampanya yapmış gerçekten

NOT :KOVAN METAL DİPLİĞİNDE RC ITALY İBARESİ BULUNMAYAN FİŞEKLER ORJİNAL DEĞİLDİR.

Fişekler gelince bu hususa dikkat edeceğim hocam sağolun bilgi için..
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2013, 00:18:18 Gönderen: Tolga GÜVENDİK »
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2013, 08:57:02 »
Aytekin ÖZaltun dan güvenle fişek alabilirsiniz.Kendini şahsen tanırım.RC ve Mirage fişeklerini büyük miktarlarda alıp satan bir bayi abimiz.Bu fiyatlara veriyorsa büyük miktarda aldığı için iskontosu vardır.Ve stok bitiriyordur.Bir başkası olsa şüphe duyabilirdik ancak aytekin abi arada böyle şok indirimler yapar.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama