Ciddende lezzetli balık Adem Bey...20 cm den küçük olanları zaten almıyoruz,ama bazen ister istemez cengeli yutup ölenler var mecbur onlarıda mecbur alıyoruz.Onlarıda bol yagda kızartıp lezzetli yiyoruz.Ama domates biber tavsiyesini uyguluycam..İnş beraber olsun bir gün denk gelirsen...
Kayseriden Selamlar...
AHMET KARDEŞİM EMİN OL Bİ KERE DEDİĞİMİ YAP BAŞKA ŞEKİLDE YEMEZSİN BU BALIĞI. BENİM FAVORİM AVUÇ KADAR OLANLAR GÜZEL PİŞİYOR VE KILÇIK SIKINTISI OLMADAN YİYPORUM BAK SANA YAPTIĞIM ŞEKLİ YAZAYIM AYNEN DENE VE BANA YAZ MUTLAKA SONUÇ NEDİR DİYE
ÖNCE BALIK ZEYTİN YAĞI BUL BİBER ÇOK AZ KEKİK TUZ İLE GÜZELCE ALAZLAYIM YARIM SAAT BEKLEMEYE BIRAKIYORUZ BUY ŞEKİLDE.
SONRA BEKLEYEN BALIK MISIR ONU İLE SAĞ VE SOL İNCE ŞEKİLDE UNLANIP TAVAYA ATIYORUZ. AŞIRI PİŞMEYECEK KAVRULMADAN KIVAM BÖYLE TEREYAĞ İÇİNDE
SONRA EN SON POSTA PİŞERKEN 1 TARAFI PİŞİPBALIĞIN 2 TARAFAINI PİŞMESİ İÇİN CEVİYORUZ SONRA DOMATES BİBER KIRMIZI VE YEŞİL BİBER UZUN UZUN KESİYORUZ VE AYNI ŞEKİLDE SOĞANDA UZUN KALACAK SOĞAN YUVARLAK HALKA ŞEKLİNDE OLACAK. BALIK 2 TARAFIDA PİŞİNCE TAVADAN BALIĞI ALIYUOPRUZ VE İÇİND EKALAN MISIR UNU İLE SOSU PİŞMEYE DEVAM EDİYOR. İYİCE SOĞAN VE BİBERLER YUMUŞAMAYA BAŞLAYINCA DOMATESLERİ YUVARLAK TEKER ŞEKLİND EKESİP ATIYORUZ DOMATESTE ERİYİNCE SOSUN İÇİNE YETERİ KADAR PUL BİBER YETERİ KADAK KARABİBER VEDE AĞIZ TADINIZA GÖRE KEKİK BEN BUNLARIN HEPSİNİ BOLCA ATIYORUM SEVDİĞİM İÇİN TADLARINI. VARSA 5-6 DİŞ SARIMSAK İÇİN. TUZUNU AYARLADIKTAHN SONRA SOS KENDİNİ BELLİ EDER ZATEN AŞIRI KAÇMADAN PİŞTİKDEN SONRA TEPSİYE DİZİLEN PİŞMİŞ BALIKLARIN ÜSTÜNE MAKARNAYA SOS DÖKER GİBİ YAYARAK KOYUYORUZÇ YAYILMA SEBEP HER BALIĞA SOS TADI GEÇİSN.
HAYDİ BİSMİLLAH YANINDA KOLA VEYA FANTA DEVAMMMMMMMMMMMMMMM.
VALA AĞZIMIN SUYU AKTI YİNE
AFİYET OLSUN