Gönderen Konu: domuz slayt video  (Okunma sayısı 5263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
domuz slayt video
« : 07 Temmuz 2013, 13:50:11 »
 yapmış olduğum avlardan cep telefonuyla çekebildiğim bazı avlarım..cep fotoların çözünürlüğü düşük olduğu için bazı resimler eski ve görüntüsü bozuk..

hd tavsiye edilir..

:
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: domuz slayt video
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2013, 15:10:57 »
  :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:44:43 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2013, 22:13:14 »
Ben de aynını yazacaktım :) Hep garantili yere ve isabetli. En az acıyla bitmiş. Tebrikler.

müzik de güzel. "All of them". Onların tümü :D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2013, 20:04:00 »
bunlar gerçi devede  kulak ama  ;D teşekürler volkan bey ve hüseyin bey yorumlarınız için..domuza nişan alacağım iki nokta ,koltuk ve kulak altı dır ,,20 metrenin altındaysa ve görüş iyiyse  kulak ,üstündeyse koltuğa atarım ve 40,50 metredende üstünde atışlar yapmaktan kaçınırım genelde,,çünkü yaralı göndermek istemediğim için ,attığımda onu yıkmalıyım diye düşünürüm hep ve yeterli mesafeye yaklaşmasını beklerim,,

müziğe gelince sevdiğim bir müzik celtic müzik. all of them  my wild  peak, so  I think I bealive all of them waiting me ,heaven and hell....selamlar

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2013, 20:10:14 »
Maşallah hepsi güzel trofeler boş değil Rasgele
İsa TOKATLI
1981 ÇAL/DENİZLİ İKAMET AFYONKARAHİSAR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2013, 22:25:45 »
...
müziğe gelince sevdiğim bir müzik celtic müzik. all of them  my wild  peak, so  I think I bealive all of them waiting me ,heaven and hell....selamlar
Peh! peh! peh! :D Anlamlı sözlermiş, dinlemek farz oldu. Buluverem şu musikayı, dinliyem :D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2013, 23:27:32 »
selamınaleyküm.bide dişi ve mozaları korumuşun kutlarım ramazan abi.
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2013, 20:20:18 »
selamınaleyküm.bide dişi ve mozaları korumuşun kutlarım ramazan abi.

yücel kardeşim ,,,,,bide dişi ve mozaları korumuşun ,,,,,şimdi alındım doğrusu ,ben gerçekten dişileri mozaları koruyan ve bilerek atış yapan birisi değilim,,vurduğum domuzarın 10 domuzdan 8 zi 3 yaş üstü ve azılıdır..gecenin karanlığında bazen yanılarak erkek diye dişileride vuruyoruz ,,ne kadar erkekle dişiyi ayırt etsemde illaki yanıldığımız zamanda oluyor ..ama bilerek atmıyorum ..mozalara gelince hayatımda daha hiç picama şeklindeki sarı çizgili mozalardan daha hiç vurmadım,ben 1 yaşındaki domuzlarada moza derim...onlarıda bazen vurmak zorunda kalıyorum çünkü bazen bahçeme dadanıyor ve illallah dedirtiyor öldürmediğin sürecede kurtulamıyorsun,,ne demişler can cıkar huy çıkmaz..beni mecbur bırakmadığı sürece moza vurmam...

bunlarda yıllar önce bahçeme dadanan 1 yaşındaki domuzlar..

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2013, 20:35:01 »
Peh! peh! peh! :D Anlamlı sözlermiş, dinlemek farz oldu. Buluverem şu musikayı, dinliyem :D

:) sanırım yanlış anlatım ve anlama oldu onu düzelteyim. ;) ;) :) slaytta çalan müzik ,celtic müzik..

all of them ..bu slayta önce koyduğum sonra çok acıklı bir müzik oldu diye kaldırdığım müzik ,ama son bölümünden adını kaldırmayı unutmuşum :)

all of them ...den sonraki cavurca yazdıklarım tamamen benim düşüncelerim öyle geldi içimden :D :D

işte ilk önce koyduğum acıklı diye kaldırdığım ,,all of them..

buda celtic müzikleri

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2013, 20:58:12 »
  :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:43:27 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2013, 21:36:43 »
:D :D :D Yav müziği ne aradım gece gece. Yok.. yok.. Dedim kesin başka bir "all of them" daha vardır :D Yok.. Sorayım şunu diye bıraktıydım. Ramazan Bey ne ters köşe yaptın bizi bre. Celtic müzik nire, all of them nire, sözler nire :D Şükür aydınlandı. O filmi izlesem bunca aramazdım ya.. İkisi de güzel aslında ya, slayttaki daha hoşuma gitti. En son koyduklarınızı dinlemedim ama eminim ki onları da beğeneceğim. Hüseyin Bey'in yorumuna bakınca sahura kadar dinlerim gibi geliyor :D Varolun. Ne güldüm yav..

Ha, Hüseyin Bey kardeşim helal olsun ama bu konuda bir şey yok zaten. Selamlar..
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2013, 21:39:12 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2013, 11:28:58 »
yücel kardeşim ,,,,,bide dişi ve mozaları korumuşun ,,,,,şimdi alındım doğrusu ,ben gerçekten dişileri mozaları koruyan ve bilerek atış yapan birisi değilim,,vurduğum domuzarın 10 domuzdan 8 zi 3 yaş üstü ve azılıdır..gecenin karanlığında bazen yanılarak erkek diye dişileride vuruyoruz ,,ne kadar erkekle dişiyi ayırt etsemde illaki yanıldığımız zamanda oluyor ..ama bilerek atmıyorum ..mozalara gelince hayatımda daha hiç picama şeklindeki sarı çizgili mozalardan daha hiç vurmadım,ben 1 yaşındaki domuzlarada moza derim...onlarıda bazen vurmak zorunda kalıyorum çünkü bazen bahçeme dadanıyor ve illallah dedirtiyor öldürmediğin sürecede kurtulamıyorsun,,ne demişler can cıkar huy çıkmaz..beni mecbur bırakmadığı sürece moza vurmam...

bunlarda yıllar önce bahçeme dadanan 1 yaşındaki domuzlar..

Selamınaleyküm.abi yanls anlamışın(bide)kelimesini ima olarak anlama yukardaki yorumlara ilaveten bide kelimesini kullandım büyüğümsün ne haddime resimlerin arasında hiç moza yok ufak domuzda yok gündüz vurulan avlarda dişide yok alınmayın saygılar hayırlı ramazanlar.ne adamsın abi :)
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2013, 20:21:03 »
aleyküm selam yücel kardeşim,,,doğrusu imalı olarak algıladım ,,yanılmışım demekki ,,,teşekür ederim yorumun için  sanada hayırlı ramazanlar ..selamlar

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2013, 20:24:28 »
:D :D :D  Ramazan Bey ne ters köşe yaptın bizi bre. Celtic müzik nire, all of them nire, sözler nire :D

;D ;D ;D valla bende çok güldüm  ;D ;D olay aydınlığa kavuştu çok şükür :D

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2013, 20:35:09 »
Maşallah hepsi güzel trofeler boş değil Rasgele

teşekürler isa bey ,,büyük domuzların dişlerini söküyorum genelde ama saklıyamıyorum ,çok dişim gitti köpekler alıp götürüyor ,,telle bağlıyorum gene götürüyorlar..