allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın,
en büyük zevkimi elimden alıyorsunuz, ben ormanda göt göte avlandıktan sonra giderim eminönünde cami önünde ki kuşlara salarım köpeklerimi, vergimi de vermem.
vergini ver, kuralına uy, her hafta 650 km yap, yetti be nedir bu, eğer ki camiada az çok herkesin kulağına çalınan ;
1- ava kapatılaran alanların bir kaç yıl sonra özelleştirileceği ve bazı menfaat peşinde koşan insan müsfettelerine rant sağlanacağı,
2- daha sonra bu avlaklarda kimlerin avlandırılacağı ve avlanacakların nasıl belirleneceği yine menfaat peşinde koşan insan müsfettelerinin allah için bu durumu nasıl kendine çevirecekleri konusunun netleştirilmesi,
3- özellikle Trakya bölgesinde ve Türkiye'de çulluk avına seven ve özellikle İstanbul'lu avcıların gözbebeği olan bölgede olması ve ve ve çulluk avcılığının en popüler hatta en verimli olduğu meraların bu hale gelmesinin özellikle açıklanması istiyorum,
4- daha sonra o bölgedeki limitlerin nasıl belirleneceği, bence en büyük sorun bu,
şeklinde gelen haberler doğru ise sebep olan insan müsfettelerine söylüyorum sizin nasıl olsa bende hakkınız yok, benden yana da haram olsun...
Netice olarak bu devletin verdiği bir karar, uymadığın takdirde karşında bir dakikada Jandarma-Polis-Ormancı- hepsi olur.
İnsanların keyif için yaptığı avcılık için verdikleri vergini alıp, al sana şu kadar yer orada takılın denilmez, niyetini açık açık söyleyeceksiNNNN,
daha ne diyim ben buna sebep olanlara...
Allah belalarını versin az çok bi zevkimiz vardı onuda elimizden almak için ellerin den geleni yapıyorlar? Parası olan yaşasın olmayan ölsün beter