öncekile herkese selamlar; avcı ve atıcı arkadaşlar,bilmiyorum kullananan varmı ama benim kullandığım (keşke kullanmaz olaydım) özkursan tek kurşunlar ile başımdan geçen olayları paylaşmak istedim.çanakkale/çan erenler avcılık ve atıcılik derneğinin düzenlediği trap ve tekkurşun yarışmasına katıldım 50 metreye kağıt hedefe(puanlı) 5 adet kurşun atışi üzerinden yapılıyordu.ilk 4 atışi farklı bir marka ile beşinci atışi özkursan ile yaptım(bir gün önce denemek için 5li paketteki kursunlarin birini atmıştım)ilk 4 atış (8,7,7,6) =28 puan.fakat beşinci atış acaip şekilde üst gitti öyle birde patladıki sanki top atışi yandaki arkadaşlar nasıl kurşun atıyorsun diye sordular. hedef kağıdını bile tutmadı (okadar da emin olarak atmıştım) neyse belki benden kaynaklıdır diyerek atış yapan arkadaşları kenardan izlemeye devam.Oda ne sanki top patladı herkesin dikkati atıcılarda ne oldu acaba..! Arkadaş tanıdık,hacı ne atıyon len öyle.?yav özkursan attıydım emme kağıdı bile tutmadı,yav çokda eyi patladı tutması lazımdı.bu özkursandan şüphelenmeye başladım.(arkadaşlar arasında iddiamız da vardı.5 atıştan 4 vuruşla elenmek hatayı kursuna yüklemeye çalışıyoruz tabikide....Yine bir avcılık ve atıcılik trap ve tekkurşun yarışması canakkale/yenice hedefler bu sefer su şişesi 4 şişe 4 atış 30-35 metreden 1. Atış karavana 2. atış vuruş 3.atış sanki dane(top)patladı herkez bana bakıyor neo len hayri ne atıyon oğlum sen öle.karavana 4.atış ta attığım fişeği çıkarıp aynı göze(süper poze üst göz)bir özkursan daha nisan ateş tık...acaba selektör yanlış gözdemi bakıyorum.?hayır doğru tarafta üst patlaması lazım tüfeği yeniden kurup nisan al ateş tık.. Gene patlamadı hay anasını sattımın tüfe:)fişeği çıkarıp alt göze koyup patlatıyorum.gene karavana...:)atışlardan gelince evde merak edip tüfeği söküyorum oda ne iğne kırık...hay ben senin (.... ....) seni kurşun gibi alanıda atanıda icat edenide... Kardeşim bu kursuna standart kurşun adını vermişsin hiçbir standardı yok.bide ne koyuyorsun içine top gibi patlıyor tüfeği parçalayacak insanın kulakları uğulduyor.böyle şeyleri satmayın kardeşim kullanan birdaha almazda bilmeyenleri bari yakmayın bugün iğne kırılır yarın namlu patlar.insan sağlığı ile oynamayın....