Gönderen Konu: AV POPİLASYONU NEDEN DÜŞÜYOR  (Okunma sayısı 1696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
AV POPİLASYONU NEDEN DÜŞÜYOR
« : 29 Haziran 2013, 09:59:55 »
Arkadaşlar çok şey yazmak isterdim. Öfkemi kuralları çiğnemeden hitab edebilecek, dile getirebilecek düzgün cümleler kuramadım. Fakat bu haber herşeyi anlatıyor.
Saygılar.
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Ayni-sudan-ictiler--telef-oldular.htm?ArticleID=183936
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AV POPİLASYONU NEDEN DÜŞÜYOR
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2013, 10:12:49 »
Sulak alanların kurutulması,ekili arazilerin azalması,tarla ilaçlamada kullanılan avrupada 50 yıldır kullanımı yasak olan inanılmaz bir vurdum duymazlıkla kullanılan insektisitler
gece avları 10 kişi girecek avlağa 50 kişi girerse 7+1 otomatiklerle kalkan alaya yaylım ateşi açılırsa 1 vurulur 5 yaralanırsa baharda göçer sürüleri 5000 koyun girecek meraya 20000 koyun sokarsa yumurtalar çiğnenir  toplanırsa deli olacam arkadaş hangi birini söylesek dünya nerede biz nereye gidiyoruz
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2013, 10:26:23 »
Deyim yerindeyse adamın ocağı batmış yazık...
İnşallah zararı bir şekilde karşılanır.
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2013, 10:27:44 »
 evet engin bey çok şey yazılabilir ama bizimkisi havanda su dövmekten öteye gitmez. umarım yetkililerce ölen hayvan sahibinin zararı karşılanır ve uyarıcı işaretler konulup tedbirler alınır yoksa avrupa gübresini yiyen keklik küreni gibi ve resimlerdeki telef olan koyunlar gibi daha çok manzaralar göreceğiz.  bir düşünsenize ; taban etini ve yaban etini yiyen yine insanoğlu onları zehirleyen yine o. biz insanoğlu olarak kendi sonumuzu hazırlıyoruz aslında gdo lu gıdalardan tutun tarım ve hayvancılıkta kullanılan kiyasallara kadar kendi kendimizi zehirliyoruz. peki ben sade vatandaş olarak bunu biliyorsam yetki mertebesindeki görevliler ne işe yarıyor vermiş çiftçiye ilacı ihmal ve tedbirsizlikten ölen koyunlar ve daha bilmediğimiz nice canlılara yazık edenler neyse boşverin yazı kirliliği yaptım özür dilerim sizden. sağlıcakla kalınız
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2013, 13:50:36 »
Sulak alanların kurutulması,ekili arazilerin azalması,tarla ilaçlamada kullanılan avrupada 50 yıldır kullanımı yasak olan inanılmaz bir vurdum duymazlıkla kullanılan insektisitler
gece avları 10 kişi girecek avlağa 50 kişi girerse 7+1 otomatiklerle kalkan alaya yaylım ateşi açılırsa 1 vurulur 5 yaralanırsa baharda göçer sürüleri 5000 koyun girecek meraya 20000 koyun sokarsa yumurtalar çiğnenir  toplanırsa deli olacam arkadaş hangi birini söylesek dünya nerede biz nereye gidiyoruz
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır