Arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi atış yaptığım tüfek Huğlu çifte mesafe 50 adım 30.5 gram 32 gram 30 gram bior vede 30 gram 8 numara ile
Yapılan atışlar hepsi sol gözle yani full şokla atılmıştır.
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full 30.5 gram mirage 10 numara
Yumuşak patlayan peternasyonu güzel ancak saçma nosu olarak bıldırcında kullanmalı yada 8 numara atılmalı
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full 30 gram Bp 8 numara
Grupman mükemmel ancak peternasyon yüksek tahminim yarı otolara uygun sert bir fişek
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full 30 gram bior 7 numara bornaghi
patlama yumuşak gurupmana bakılırsa bıldırcın yada yakın atımlı avlarda uygun ufak tefek atıcı hatalarını kapatır
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full Rc 32 gram 8 numara
Patterm vede peternasyon mükemmel sıcak havalar dışında her ava kullanılabilecek bir fişek
Birde bunun yani Rc 30 gram 8 numara deniycem onda daha iyi olacağını umut ediyorum
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full 30 gram Bp 8 numara
Grupman mükemmel ancak peternasyon yüksek tahminim yarı otolara uygun sert bir fişek
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full 30 gram bior 7 numara bornaghi
patlama yumuşak gurupmana bakılırsa bıldırcın yada yakın atımlı avlarda uygun ufak tefek atıcı hatalarını kapatır
Mesafe 50 adım namlu 71 şok full Rc 32 gram 8 numara
Patterm vede peternasyon mükemmel sıcak havalar dışında her ava kullanılabilecek bir fişek
Birde bunun yani Rc 30 gram 8 numara deniycem onda daha iyi olacağını umut ediyorum
Mesafe 50 adım namlu 71 şok ful l30.5 gram mirage 10 numara
Yumuşak patlayan peternasyonu güzel ancak saçma nosu olarak bıldırcında kullanmalı yada 8 numara atılmalı
photo hosting sitesupload