Gönderen Konu: Sizce hangisi uygun ??  (Okunma sayısı 2544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enes AHMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sizce hangisi uygun ??
« : 28 Haziran 2013, 21:41:35 »
Selamlar. Ben avciliga yeni baslayan biri olarak siz degerli abilerimden birkac tavsiye istiyorum :) oncelikle benim aklimda olan tufek 61cm pompali soksuz (maverick 88-31025). Fakat bir abimin tavsiyesi uzerine yeniden aklim karisti. Cok pahali birsey istemiyorum. Burda (atinada) Hatsan'i satan bir yer buldum ve gidip gordum 66cm hatsan optima (s.poze) elime alip inceledim fakat oda cok agir geldi bana.. Temel olarak yapacagim avlar bildircin,uveyik,tavsan vs. seyler.. 30 metreden uzak olunca zorlanacagimi soylediler, sizce ne yapmaliyim..??

Tavsiyelerinizi bekliyorum, Selamlar..
1993 Gümülcine
"Hiçbir taklidin şaheser olma şansı yoktur."

resim yüke

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sizce hangisi uygun ??
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2013, 21:57:52 »
Kinetik bir semiauto bakin derim.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2013, 21:58:50 »
66 namlu ideal olur size.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2013, 21:59:16 »
Selamlar. Ben avciliga yeni baslayan biri olarak siz degerli abilerimden birkac tavsiye istiyorum :) oncelikle benim aklimda olan tufek 61cm pompali soksuz (maverick 88-31025). Fakat bir abimin tavsiyesi uzerine yeniden aklim karisti. Cok pahali birsey istemiyorum. Burda (atinada) Hatsan'i satan bir yer buldum ve gidip gordum 66cm hatsan optima (s.poze) elime alip inceledim fakat oda cok agir geldi bana.. Temel olarak yapacagim avlar bildircin,uveyik,tavsan vs. seyler.. 30 metreden uzak olunca zorlanacagimi soylediler, sizce ne yapmaliyim..??

Tavsiyelerinizi bekliyorum, Selamlar..
merhabalar şoksuz tüfekler tek kurşun atışı için iyidir fakat saçmayı çok dağınık gönderir ancak 30 metre den uzakta kuş vurmak neredeyse imkansız bunu 51 cm için söyledim uzun namlu olursa 71 cm mesafe uzar benim tüfeğimde şoksuz slug namlu alev gizleyenli domuz avı için  aldım arada sırada kuşa attığı oluyor ama daha kuş düşüremedim kuş avı yapacaksanız şoklu tüfek almanız lazım yok benim gibi şokları sevmiyorsanız 66 cm şoksuz alın yada 71 çok uzun oluyor 71 namlu ama gurupman iyi oluyor
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Enes AHMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2013, 22:29:30 »
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Fakat aklima takilan bir seyde varki, bu bahsettigim tufek (maverick) arkadasimin babasinda var. Cogu kez atista yaptim beraberinde avada gittim adam coguna tavsan avi yapiyor sezonu 25ten asagi tavsanla bitirmiyor, ordek avinda bile oldukca basarili gordum tufegi her turlu ava gitti ve avsiz donmedi.. Sok meselesini sordugumda ise onu fisekle ayarlamalisin dedi, ilk fisegi bizim burda diasporas dedigimiz cabuk dagilan fisek ikinciyide singentrotira dedigimiz toplu giden fisekle kendin ayarliyorsun dedi. Sonuc itibariyle bi yanim -evet bi yanim -hayir oldu  :D
1993 Gümülcine

resim yüke

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2013, 22:40:35 »
http://avlakforum.com/forum/satilik-av-tufekleri-yerli-av-tufekleri/stoeger-m2000-max-4/

Su ilana bir göz atin o paralara alinabilecek değerli bir tüfek.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Enes AHMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2013, 00:15:05 »
Abi tufek superde,yunanistanda oturuyorum ben bu mumkun degil :D ama bu stoeger'ide arastiracagim,tesekkurler
1993 Gümülcine

resim yüke