0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı murat inşallah güzel dostluklar edinirsin güzel avlar yaparsın rastgele
yozgat av için güzel yerdir,,, biz kaza gideriz oraya,, gelin güllüye kaz gelince haber et murat beraber yaparız kaz avını... avcılarla avlakta tanışırsın inş... yeni yerin hayırlı olsun.
nokta atışı çil keklik alayı vereyimmi,,, gelin güllüye yakınmısn bilmiyorum,,, inş ancak şubat gibi gelebilrim nasip olursa gelirsek ararız inş.. rast gelsin ..
murat kardeş ben yozgat aydıncıklıyım güzel keklik bazı bölgelerde var çil dersen çok üveyik tavşan bıldırcın onlardada sıkıntı yok bulunur.telefonum 05058316666 ararsan yardımcı olurum sana[/qAlıntı yapılan: Adem KIZILOK - 13 Eylül 2013, 18:01:41murat kardeş ben yozgat aydıncıklıyım güzel keklik bazı bölgelerde var çil dersen çok üveyik tavşan bıldırcın onlardada sıkıntı yok bulunur.telefonum 05058316666 ararsan yardımcı olurum sanaÇOK MUTLU ETTİN ABİ BENİ. EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ.
murat kardeş ben yozgat aydıncıklıyım güzel keklik bazı bölgelerde var çil dersen çok üveyik tavşan bıldırcın onlardada sıkıntı yok bulunur.telefonum 05058316666 ararsan yardımcı olurum sana