Gönderen Konu: KAYSERİ MELİK GAZİDE RASGELE AV BAYİ  (Okunma sayısı 4498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem SERİN

• *
  • AV LİMİTLERİNİ UNUTMAYALIM!!!!!
KAYSERİ MELİK GAZİDE RASGELE AV BAYİ
« : 25 Haziran 2013, 18:14:19 »
            ABİ EMRULLAH BEY ADINDA BİR ŞAHISLA YAKLAŞIK BEŞ GÜN BOYUNCA GÖRÜŞTÜM VURSAN SÜPER POZE AV TÜFEĞİ İKİNCİ EL İÇİN ELİNDE VAR OLDUĞUNU BİLĞİSAYRDAN ANLAMADIĞINI VE FOTOLARINI GÖNDEREMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ ANLAYAN ARKADAŞIM BUGÜN GELECEK YARIN GELECEK BENİ OYALADI BENDE KAYSERİDE BİR TANIDIĞIMA RİCA ETTİM DÜKKANINA GİDİP TÜFEĞİN FOTOLARINI ÇEKMESİNİ İSTEDİM. VE BU DURUMU EMRULLAH BEYEDE BİLDİRDİM ARKADAŞIMIN FOTO ÇEKMEK İÇİN GELECEĞİNİ YARDIMCI OLMASINI İSTEDİM ARKADAŞIM GİTTİĞİNDE ŞİMDİ SIRASI DEĞİL TÜFEK ÜST KATTA ZAMAN ALIR BULMAM SEN 1 SAAT SONRA GEL DİYE CEVAP VERİP ARKADAŞIMI YOLLAMIŞ BUNUN ÜZERİNE BENDE ARADIM VE BANA ARKADAŞLAR VARDIDA .... FLAN DİYE AÇIKLAMA YAPMAYA ÇALIŞIYOR HALEN BENDE KENDİSİYLE  TANIŞTIĞIMA MEMMUN OLDUĞUMU SATTIĞI TÜFEKLE VURULAN KUŞUN ETİN YENMEYECEĞİNİ SÖYLEYİP TELEFONU YÜZÜNE KAPATIM......
             HALEN ANLAM VEREMEDİM FİYATINIDA YÜKSEK İSTEDİ TÜFEK ANLATTIĞI GİBİ OLSA BİLE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM  BU YA DÜKKAN SAHİBİ DEĞİL YADA  ESNAFLIK KONUSUNDA SIKINTISI VAR  DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Erdem SERİN
1983-BALIKESİR/BURHANİYE 05556752053

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
Ynt: KAYSERİ MELİK GAZİDE RASGELE AV BAYİ
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2013, 18:29:19 »
Erdem bey

Kayserili  ve Emrullah Abiyi tanıyan biri olarak bu sorununa cevap verme gereği duydum...

Rastgele av Kayserinin en iyi ve çalışan bayiisi...Dediği gibi bilgisayardan anlamaz..arkadaşınızla ilgilenememeside gerçekten normal...

günün her saatinde işleri yoğun olan bir firma..birde üzerine iş yerinin küçük ve karışık olması eklenince işlere yetişememe gibi bir durum çıkıyor...

son dönemde ihalelerden çok fazla silah aldığı içinde dediği gibi silahı bulmak gerçekten zor olabilir....

tabiiki sizde haklısınız işiniz hallolmamış ama burda bu tarz bir konu açma gereği duymanız da yakışık almamış...hala almak gibi bir düşünceniz var ise

bende yardımcı olurum...konunun uzamasına gerek yok bence.... SELAMLAR KAYSERİDEN
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2013, 19:43:06 »
Bu bizim emrullah abi :D Mustafa abi durumu özetlemiş Erdem Bey.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2013, 19:47:18 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Mustafa YILDIRIM

• *
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2013, 14:32:29 »
Erdem bey

Kayserili  ve Emrullah Abiyi tanıyan biri olarak bu sorununa cevap verme gereği duydum...

Rastgele av Kayserinin en iyi ve çalışan bayiisi...Dediği gibi bilgisayardan anlamaz..arkadaşınızla ilgilenememeside gerçekten normal...

günün her saatinde işleri yoğun olan bir firma..birde üzerine iş yerinin küçük ve karışık olması eklenince işlere yetişememe gibi bir durum çıkıyor...

son dönemde ihalelerden çok fazla silah aldığı içinde dediği gibi silahı bulmak gerçekten zor olabilir....

tabiiki sizde haklısınız işiniz hallolmamış ama burda bu tarz bir konu açma gereği duymanız da yakışık almamış...hala almak gibi bir düşünceniz var ise

bende yardımcı olurum...konunun uzamasına gerek yok bence.... SELAMLAR KAYSERİDEN

ADAŞIMA AYNEN KATILIYORUM EMRULLAH ABİ SAYGIN BİR ESNAFTIR AMA İŞLERİ ÇOK YOĞUNDUR ...

windows screenshot

Mustafa YILDIRIM
1980-Kayseri-Sivas