Öncelik ile BAŞTA 20 KALİBREYİ SEVEN KULLANMAYI BECEREN VE ONA LAF SÖYLETMEYENLERE OLMAK ÜZERE HERKESE SELAM VE SAYGILAR.
Sayın Serkan GÜNGÖR Bey çok güzel yazmışsınız ama son cümleyi başta kullansa idiniz size cevap bile yazmaz idim . Neyse hayırlısı bu ve selamlaşmak var imiş .
Ben de 12 yaşımdan bu yana BİRAZ UKALA BİRAZ KİBİRLİ KENDİNE FAZLASI İLE GÜVENEN Çoğu zaman tek avlanan Rusyanın KAMÇATKA yarım adasında iş amaçlı olarak gidip sonra benden önce oraya Av için gelmiş ilk Tür olan Rahmetli UFUK GÜLDEMİR gibi orada da ayı avı yapma nasip olmuş biriyim .
Ancak tüm yazılarda sanki 12 kalibrenin hatırını kırar isek bir daha ava çıkmamız yasaklanır mış gibi bir intiba seziyorum .Bende 12 kullandım . Evet çap güç vs olarak tabi ki güçlü . Ancak 20 KALİBRE BİR AŞKTIR ve siz onun gereklerini ( silah namlu mermi ve atıcı olarak ) birini eksik yaparsanız aşk yara alır ve çamur atmalar başlar .
Herkesin fikri ve tutkusuna tabi ki saygım sonsuz .
Ama benim gibi tüm milletin göçmen kuşlar gibi devasa guruplar halinde 12 no ya geçip piyasada 20 noya ait mühimmat bulmanın zor olduğu dönemlerde dahi , başta kurşun kalıbımı yaptırıp kendi fişeğimi imal edip hatta kendi sterling tip ve domdom tabiri hedefte patlarlar larımı dahi yapma zevk ve becerisi ile asla 20 kalibre aşkımdan vaz geçmedim . SAĞ OLSUN O DA BENİ HİÇ UTANDIRMADI .
Kendime ve AŞKIM 20 KALİBRE me Güvenim nedi ile Gurup avına gittiğimizde de , dedim ya ben biraz mecazi de olsa kibri ukalalık eder "BÖYLE BİR OLASILIK OLMASA DA
ARKADAŞLAR BENİM ATEŞ ETTİĞİM AVA ASLA İKİNCİ BİRİ ATEŞ ETMESİN BENDE SİZİNKİLERE ETMEM " der Bunun kabulü ile ava başlarım .
En sevdiğim de tek başıma BEK AVIDIR. Neticede bu benim aşkımdır birilerine ispat etmem gerekmez .
Ama o gecenin veya sabaha karşı tüm sessizliği yırtarcasına 20 kalibrem ile bir Apaçi çığlığı misali o müthiş sahne yok mu tüm dünyaya bedel adeta .
Ne ise neticede sadece amaçları fabrikaların kendilerine hediye ettiği bir kaç ürün ve bir kaç kuruş hatırına reklam videoları çekenler görevleri icabı yeni av ve tabiat aşkı başlangıcında olan kardeşlerimize tabi ki de her yıl yeni model deyip kıl tüy sebepler göstererek av zevkimiz nedeni ile bu alanda dahi kapitalistçe sömürü yapmaya devam edeceklerdir .
Burada yeni arkadaşlara tavsiyem siz siz olun kimsenin sizleri kendisi gibi yapmasına müsaade etmeyin SEVGİ VE AŞK HAYATINIZ da olduğu GİBİ SİLAHINIZI DA KENDİNİZ SEÇİN . Sonra Allah ta biraz cevher vermiş ise zaten otomatikman 20 KALİBRE de Karar kılarak 12 nin yükünü taşımaktan omurganızın yanlış şekillenmesinden de kurtulmuş olursunuz .
Galiba bu sefer de ben biraz fazla yönlendirmiş oldum öylemi ?
Hayır hayır !
Düşünün hiç kimse evlenir iken " ben 120 kilo bir hanım alacağım çünkü güçlü ve kuvvetli olur " demez . Bu yüzden AV da SİLAH ta bir aşktır onunda kendi içerisinde bir zerafet ve inceliği olup o zerafetli olanın şişman olana akıl ve beceri ile üstün gelmesine bakılır
Bu arada bana sorar iseniz TÜFEĞİN NEDİR DİYE
İKİ ADET SLUG NAMLU ( DÜZCE ALİ SARAÇ YAPIMI) SÜPER POZE , SARSILMAZ 12
CONCORD reklam olmasın M2 Field Shotgun - Rifled Slug
Yerli bir otomatik 20 kalibrem olsun istedim ama maalesef ATA nın kinetiği HATSANIN gezi ARMSAN ın zerafeti derken baktım ki üçünü toplasan anca anca bir tüfek oluyor bende müsaade ettim biraz daha çalışsınlar
ve gönlüm ister ki tüm AVCI dostlarım 1500$ verecek güçte olsalar bak o zaman bu bizimkiler ne oluyor .
Sonuç olarak siz siz olun basit bir fişek , ne bileyim direksiyon mili bile olmayacak bir borudan yapma tüfek ile ava gidip te sonra da "" efendim ben 20 kalibreyi tavsiye etmem çünkü az kalsın (Domuz ile aramızda ) şu oluyordu bu oluyordu domuz oramı ısırdı buramı cimcikledi
" diyenlere kulak asmayın .
Çünkü bu tipler silahını kış şartlarında VASALİNE ile yağlamak yerine Bayi vitrininde gördüğü cicili sprey ile temizleyip sonrada "aaa silah tutukluk yaptı" diye imalatçılara yorum yapan , evde mis gibi tereyağ durur iken marketten margarin alıp kahvaltı yapan aptallara benzer.
Kardeşim !
BİNLERCE YILDIR DOMUZ AYNI DOMUZ AYI AYNI AYI AMA BİZLER SÜPER TEKNOLOJİ VE GÜÇ İLE ONLARIN HEP ÖNÜNDE VE AZRAİLİ OLMUŞUZ . BU MANTIKLA 12 NO DA YETMEZ YA NE YAPMALI ROKET LAV MI ALALIM dersiniz ?
AV VE TABİAT TÜM YÖNLERİ İLE CİDDİYET İSTER , AŞK İSTER YÜREK SEVDA İSTER .
BİR GÜN HERKES 20 KALİBRECİ OLACAK O YÜZDEN GEÇ KALMADAN TERTİP ALINIZ
Saygı ve muhabbet ile Esen kalın ve acilen 20 KALİBRE İYİ BİR TÜFEK ALIN