Gönderen Konu: avcı olmak  (Okunma sayısı 3075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali YAHYA

• *
avcı olmak
« : 23 Haziran 2013, 17:14:25 »
avcı adam otomatik tüfek kullanmaz  tabi kendine güveniyorsa .  otomatik tüfeğin zararları. çok yaralı bırakmak, çok fişek atmak, bohçacı olmak, kovanları doğaya salmak, bence bunların hiç biri iyi değil. eniyisi spoze kulanmak  bütün avcılara selam bohçacı etçiler hariç.
Ali YAHYA
1972 MARDİN

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: avcı olmak
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2013, 18:18:29 »
avcı adam otomatik tüfek kullanmaz  tabi kendine güveniyorsa .  otomatik tüfeğin zararları. çok yaralı bırakmak, çok fişek atmak, bohçacı olmak, kovanları doğaya salmak, bence bunların hiç biri iyi değil. eniyisi spoze kulanmak  bütün avcılara selam bohçacı etçiler hariç.

:o
mesaj gayet net ve açık oldu sakın otomatik kullanmayın  ;D yoksa avcı olamazsınız
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2013, 18:19:31 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2013, 19:35:07 »
bu nasıl bir düşünce böyle :)
 ayrıca benim oto da 1 artı 1
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2013, 19:40:30 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2013, 23:04:17 »

:o Haydaaa şakamı bu ne ?

zaraları listesinin 3 ncü sırasında bohçacı olmak var.allahım sen bizi koru.
ayrıca ejektörün fırlattığı kovanları toplayan s/p kullanıcısıda çok azdır.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Harun KURNAZ

• *
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2013, 23:15:33 »
Yazsam mı yazmasam mı diye düşünürken bir kaç kelam etme gereği duydum çünkü otomatik av tüfeği kullanan arkadaşı zan ve töhmet altında bırakan bir yazı olmuş bu yazı. Ali arkadaş düşüncene saygı duyuyorum ancak genelleme yaparak konuşman çok yersiz ve yanlış. Hele bu yazdıklarını avcılık adı altında toplaman tam bir fiyasko. Avcılık vicdan meselesidir. Elindeki tüfek belirlemez bunu. Sen kendine güvenemiyorsun sanırımda o yüzden bunu seçiyorsun dayanamayıp atarım diye. Sana şunu sorarım Ali arkadaş tüfeğin değil senin vicdanın kaç artı bir :)
Harun KURNAZ
1981 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2013, 23:19:46 »
Yazsam mı yazmasam mı diye düşünürken bir kaç kelam etme gereği duydum çünkü otomatik av tüfeği kullanan arkadaşı zan ve töhmet altında bırakan bir yazı olmuş bu yazı. Ali arkadaş düşüncene saygı duyuyorum ancak genelleme yaparak konuşman çok yersiz ve yanlış. Hele bu yazdıklarını avcılık adı altında toplaman tam bir fiyasko. Avcılık vicdan meselesidir. Elindeki tüfek belirlemez bunu. Sen kendine güvenemiyorsun sanırımda o yüzden bunu seçiyorsun dayanamayıp atarım diye. Sana şunu sorarım Ali arkadaş tüfeğin değil senin vicdanın kaç artı bir :)

+1

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2013, 23:29:23 »

yazıp yazmama konusunu bende  düşündüm sizin düşüncelerinize katılma kararı alarak alıntı yaptım
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

Çevrimdışı Fatih ÇIĞLI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2013, 01:22:25 »
asil avcilar silahi  sapandir  :D
1988 BELÇİKA

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2013, 14:20:10 »
Bu söylediklerinin hepsini poze kullananlarda yapabilir.Avcılığı belirleyen tüfek değil kişinin ava ve doğaya olan saygısıdır! saygı yoksa isterse sapanla avlansın her türlü zararı verebilir.Bence bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ama ne amaçla bunları yazdınız anlamış değilim.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2013, 17:22:35 »
bence otom.. kullanan arkadaslar 1+1 kullanıyorlarsa mesele yoktur gibimi diyecektin arkadasım anlamadım.....:))))))bende sp yanyana otom.. kullanan bir avcıyım ama usulüne göre kullanırım ördekte oto gerisi poze saygılar  bizden
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar