tekrardan merhabalar değerli yönetici abilerim avcı ustalarım yorumalrınızı okudum aldığım sıfır kral süper pozenin değeri şuan 700 lira civarında dediğim gibi fiyatına göre çok güzel bi tüfek özelllikle saçma yakıcılığı mükemmel 45 metreden 9 numara şaçmayla kırlangıcı vurdum vurdum anında yere düştü bu mesfeden bu numara saçmayla kusu indire biliyorsa bu tüfek güzel demektir tabi ben 71 namlulu bir pozeyi domuz kurşununda denedim ne kadarda şaçmada iyi olsada tek kursunda 61 üzeri namlulurda isabet almak hayli zor bunu anladım 700 liralık bir pozeden tabi huğlu yıldız sarsılmaz baratta gibi tüfeklerin performansını beklemek şaçma olur bu fiyata bu kadar performans olur anca bü yüzden kralın diğer güzel yarı otomatik 3+1 av tüfeği kral eskortu almaya karar verdim ve kesinlikle combo set alıcam saçma namlulusuyla artık kursun atmayı düşünmüyorum şeritli 71 namlu ve 61 cm sulug namlu yaptıracam kral eskorta domuz avında beni yarı yolda bırakmasını istemem bu arada suan elimde olan kral süper pozem satılıktır dengi cıvarı otomatikle yada kral eskort otomatikle takas olur pozemiz 71 namlu 3'76 mm magnum yataklı tek tetik ejektör selektör özelliği vardır
Abi kirlangici istersen 100 metreden vur kirlangic bu sonucta plastik boncukla atsan duser, ayrica ona silahmi dogrultulur Allah askina.. Yikicilik testi yapacaksaniz gidip standartlara uygun yapin ve asil ozaman ortaya cikar grupmani ve deliciligi.. Hadi deliciligine deyinmissiniz onuda hedef kagidinin ardina bi tane kalin dergi,katalog gibi bisey koyup 100-110 sayfadan daha fazla delinmisse o fisegin/tufegin kombinasyonu uyumludur ve avi ozaman "yikar" diyebilirdik...........