Bir kaç kez açılan bu özel avlakta avlanma fırsatım oldu ; mera olarak gezim olarak ve avlattırılan av hayvanlarının yabanilerini aratmayacak şekilde oluşu çok güzel.Avlak sadece avlanılan dağdan meradan ibaret değil hatırı sayılır bir alanda bir çiftlik te aynı zamanda,siz avlanırken eşiniz çoçugunuz sizi hiç sıkılmadan bekleyebilir. çoçuk parkında ,çiftlikteki süs hayvanlarıyla ,atlarla,koyun,keçiyle oynayabilir ,temiz nezih bir ortam da mangalını yakıp çayını demleyip pikniğini yapabilir.İçerisinde hem ağaç ev,hemde çok güzel ahşap evler barındırmaktadır.İlerleyen zamanlarda konaklama hizmetide sunacak olduklarını biliyorum.Isparta merkeze çok çok yakındır.Köpeğini eğitmek av göstermek isteyenler için birebirdir.Avın bulunmadığı şu günlerde gece yarısı kalkıp yola çıkıp saatlerce yol gidip sonra boş dönmektense kişi başı 3 keklik saldırıp ağız tadıyla av yapmak bence çok daha uygun diye düşünüyorum.Köpeği olmayan arkadaşlar için köpek hizmetleride var.Av dan sonra inip çiftlikte keyifle vurduklarınızı yiyebilirsiniz.
Kemal arkadaşımıza bu hizmetinden dolayı teşekkkürler.Allah utandırmasın,hayırlı uğurlu olsun