Merhaba değerli arkadaşlar uzun zamandır y.otomatik tüfek kullanmıyordum. Fakat bir şekilde şeytan dürtüyor ne alsam,yok istemem hem 1+1 di yok 2+1 di tartışmaları sürüp giderken son mak kararlarından sonra 2+1 kesinleştikten sonra bende bir y.otomatik alayım dedim.
Sıfır almaktansa üzerinde oynayabileceğim bir model olmasını istedim bu tüfeğinde seceresini bildiğimden talip oldum.Tüfeğin ilk sahibi Erdek eşrafından avcı bir arkadaşımız tüfek ondayken bayağı bir azılı vurmuş bir tüfek,2. sahibi İzmir den bir arkadaşım onda fazla kullanılmadı en son bana geldi.
Zaten kuş avına ayda yılda bir bilemedin iki kez çıkıyorum ağırlıklı olarak domuz avı na gittiğimden Tüfeğin ilk avı olan domuz avına tekrardan devam edecek.
95 seneleri olması lazımdı 2 arkadaş almıştık yıllarca sorunsuz hizmet etti bizden kaynaklanan hatalar dolayısı ile bir kaç kez parça değişti daha sonra sattım arkadaşımda geçen seneye kadar sorunsuz kullandı ondan gene başka bir arkadaşımız bu tüfek artık usta olmuş onu ben alayım diye israr edince arkadaşımda rakı masasında kıramadı sattı.Başınızı fazla ağrıtmadan gelelim yeni oyuncağıma
92-A
66 cm namlu
Mobil şok
3.230 gr
Kinetic
Aslında daha tam bitmedi ince işleri duruyor fakat dayanamadım paylaşmak istedim.
Uyguladığım işlemler sırasıyla
7+1 den 4+1 dönüştü Şarjör borusu kısaldı.Açık tipte olan somun şapkalı olarak yeniden imal edildi.
Mevcut yuvarlak pirinç arpacık sökülüp yerine LPA ve mini LPA arpacık takılarak çift arpacık takıldı.
Dipçik tabanı bakaliti sökülerek yerine ahşap tabanlık yapıldı.
El ve boy kundakların'da bulunan tırtırlar iptal edilerek yerine ultragrip uygulaması yapıldı.
El kundağı somun bağlantısı altına pirinç pul eklendi ahşap kısma resim çizilmek üzere trofe paneli görüntüsünde bir pirinç tabla uygulaması yapıldı.
İşlemler sonlandığında yeni resimleri de eklerim.
screenshot appwindows 7 print screenphoto hostlightshot free downloadprint screen windows xpimage hosting 10mb limitgoogle image hosting