Gönderen Konu: Yaf Lepus,Redleg, Mandarın Özel Fişekleri Temin Av Doğa Sporları'nda  (Okunma sayısı 3946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tevfik DEKER

• Free Üye
  • *
    • Temin Doğa Sporları
Yavaşcalar 12 kalibre 32 gram JK6 keklik ve ördek, 34 gram keklik, ördek ve tavşan özel fişeklerimiz gelmiştir. Detaylı bilgi  ve uygun ödeme koşullarında almak için http://www.e-temin.net/?kategori-mrk-1-Yaf.html tıklayınız. Kalın sağlıcakla.

http://www.e-temin.net/?urun-2648-Yaf-12-Cal--34Gr--Premium-Lepus-Jk6-Tavsan-Ozel-Av-Fisegi.html

www.e-temin.net
Tevfik DEKER
İşimiz Tüfek, Gücümüz Fişek, Sevdamız Doğa
www.temin.com.tr Bursa

Çevrimdışı Tevfik DEKER

• Free Üye
  • *
    • Temin Doğa Sporları
Tevfik DEKER
İşimiz Tüfek, Gücümüz Fişek, Sevdamız Doğa
www.temin.com.tr Bursa

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
kulananıp memnun kalan varmı bu fişeklerden
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
YAF  ın diğer fişeklerini kullanan ve tavsiye eden arkadaşlarım oldu bıldırcında kullandım.İnanın  özkursan a nal toplattı desem  yalan konuşmuş olmam.Özkursan alan lar bayii ye geri verdi YAF aldı.Hani Derler ya "Adın çıkacağına Canın Çıksın' Bir kere iyiysen öyle gider.Rastgele
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
kimse kullanmamış galiba
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte