0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam benim deluxe un namlusunun alt tarafinda yaziyor 18.3 dogrudur
Gürkan hocam bende sentetik modeli var ve namlusunun her tarafına baktım fakat 18.3 yada namlu iç çapına ilişkin herhangi bir yazı göremedim. Bendekinin namlusunun 18.3'den geniş olduğunu düşünüyorum. Zahmet olmazsa benim için fotoğraf gönderebilirmisiniz bunu fabrikaya sormak istiyorum...
ben de merak ettim şimdi bendeki de sentetik,eğer öğrenirseniz burada paylaşırsanız sevinirim.
Tabiki.. Gürkan bey kardeşim fotoğraf yayınlarsa benimkinide fotoğraflayıp birlikte fabrikaya gönderip sormak istiyorum aralarında iç çap olarak fark olup olmadığını.. Muhtemelen aynı diyecekler belki ama şuanda kendi imkanlarımla nasıl ölçtürebilirim onuda düşünüyorum benimde kafama takıldı çünkü
Hocam suan tufekle aramda 600 km mesafe var yanimda degil.Ama ilk firsatta resim yukleyecegim.Bende 10 yakin stoeger inceledim onlardada yazmiyordu ama eminimki hepsi ayni
Gürkan hocam bu tüfeklerin ihraç edilenleri ile yurt içine satılanları arasında fark olup olmadığı hep tartışılmıştır. Gerçi vuruşta bir sıkıntı yok sentetik modelde gayet iyi ama namlu üzerine çapı yazılanlar ihraç edilenlerden mi diye de düşünmeden edemiyor insan.
rc sipe ve rc s4 rc nin kendi sitesinde bıldırcın avı için tavsiye ediliyor
Hangisidir o Ali bey fotoğraf ve ayrıntı verebilirmisiniz?
RC CAMOUFLAGE 34 ve 37 gr fişekler
Selamlar herkese,bu fişeği stoeger m2000 71 namlu tüfeğimle keklik ve ördek avında kullanmayı düşünüyorum değerli görüş,deneyim ve önerilerinizi esirgemeyin.şimdiden teşekkürler. screenshot utility RC SIPE 32 gr (SIPE Barutlu) keçe tapalı olarak ta bulunmaktadır. RC PRESTIGE 32 gr bunu ördek geçiti ve sezon ortası uzak keklik avlarında kullanmayı düşünüyorum.free image hostingbunuda keklik ve yakın ördek parlamaları yada mühre avında kullanmayı düşünüyorum.image shack
stoeger model 2000 kullananlar için rc s4 33 gr av fişeğini şiddetle tavsiye ediyorum,güzel mesafelerden av yakalıyor,grupman ve delicilik çok güzel,ayrıca avdan kan çıkarmıyor fitilleme o biçim,
RC genelde 34 gr kullandım soğuk ve karlı havalarda çok iyi randıman veriyor. Bu sezon kısmet olursa ilk defa S4 ve SIPE modellerini kullanmayı düşünüyorum. bayide gördüm fiyatlar 22-23 tl civarı. bu ikisinin methini çok duydum sadece stoeger kullananlar değil genel olarak neredeyse herkes memnun.
Ali bey şu RC CAMOUFLAGE`lerin içini tapasını gösteren bir fotoğraf varsa istesek çok şey istemiş olurmuyuz acaba.Selamlar.
RC Camouflage 34 Fişeklerinde kullanılan barut Cheddite Drago S barutudur.
RC nin kendi sitesinde 34 gram Camouflage'ın hızı 412 m/s 37 gramın hızı 417 m/s olarak görünüyor..