Öncelikle iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim sağolun var olun .
Fiyat sonra arkadaşlarım ürünümüzün fiyatını söylemeden önce tüfeğin özelliklerinden bahsetmek istiyorum çünkü bizim için öncelikli olan tüfeğin kalitesi ve avcı dostlarımızın ne istediğidir siteyi inceleyen arkadaşlar tüfeğin özelliklerini hakkında az çok bilgiye sahip olmuşlardır ancak sitede belirtmediğimiz ince detaylardan bahsetmek istiyorum..
SAFRAN ÖZKAR TÜFEK SANAYİ OLARAK; tüfeğin tüm parçalarını biz kendimiz üretmekteyiz başka firmalardan parça temini yaparak fason üretim yapmıyoruz bu yüzden titizlikle ve hassasiyet göstererek üretim yapıyoruz tüfeklerimizi satışa çıkarmadan önce tüfekleri ömürlük testlerden geçer ve bu testlerde herhangi bir hata yaptığı tespit edilirse hata giderilir ve ondan sonra satışa sunulur.
Tüfeklerimizin tetik kısmı plastik değildir dolu aliminyumdan işlenir,mekanızma kısmı 4140 asil çelikten üretilir,namlu kısmı 4140 asil çelik dolu malzemeden işlenir bu yüzden yırtılma ve patlama gibi sorun yaşanmaz bazı firmalar gibi borudan veya dikişli metallerden değil,namlunun üzerindeki çubuk gümüş kaynak ile kaynatılmıştır türkiyede birçok firma lehim ile kaynatır arasındaki fark ise gümüş kaynakta çubuk yıllar sonra geçse bile ve istediğiniz kadar mermi atışı yapsa bile çubukta atma sökülme sorunu yaşanmaz ama lehim aynı şey söz konusu olmaz zamanla çubuk atabilir. Ayrıca tüfeğimiz 24gr'dan 50 gr fişşege kadar yapılan testlerde hiç bir sorun yaşamamış başarılı bir şekilde testlerden geçmiştir.