Adem Bey düdükle ördekleri çeviriyorum dedin ya beni meraklandırdın. Gözümde canlandırmaya çalışıyorum ama görmek iyi olurdu. Var mı böyle video çekimin?
Eskiden ördek bekinde uzaktan gelen seslerini taklit etmeye çalışırdım ama selamlamaymış, yemlenmeymiş haberim bile yoktu. Öyle çevirdiğim de olmadı zaten. Kendiliğinden gelen daha fazlaydı
abicim inanın o zevk benim için herşeye değer. anlatayım. önce göl içinde hava ışımasına yakın ördekler vaklamaya başlıyor hemen karşılık veriyorum önce ben burdayım sesi sen nerdesin. sonra oda bende burdayım hadi buluşalım diyoruz. tabi kanatı olan geliyor benim kanat yokki gideyim yanlarına
hayvan ddük sesine kalkıyor sürü uzakdan görüyorum aranmaya başladığını son ra uzunnnnn uzun çalmaya başklıyorum ayvan yaklaştıkça düdük sesleri kısa kısa ve yemleye sonra oynaşma sesine ceviyorum. hayvan dahada yaklaştıkça yemlenme ve oynaşma sesleri aartıyorum. hayvanlar havada ne oluyor rkadaş burda deidğini görür gibi onları izlerken bi yerde oynaşıyor bizim zilliler dedikleri belli oluyor kanatları açtıkca havada onlar sonra mühreleri görüyor hepsi bir tur 2 tur 32tur sonra mıkır mıkır sesler son rutuş hayvan salıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendini bi sorti ister vurrrr ister izleeee . yemin ederim kral köpeklerim var çulluk avına doyduğum için çullukmu ördekmi derken ördek ağır basıyor. msafir etmek isterim inşallah beklerim güzel göl manzarı eşliğinde hem tüfek atıp hem ızgara yemek keyfi yaparız
saygılar abicim
bu arada ava çok kalabalık gitmiyorum video çekmekde hiç vaktim olmadı zilliler ve erkeklerle uğraşmkatan abicim bu sene nasip olursa çekerim paylaşrıım sizinle. bu sene tripot getirip kuracam gölün içine kamerayı çeksin dursun zaten işim fotoğrfaçıyıkm kendim komik ama göle gidince unutuyorum çekim yapmayıo