0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KARDEŞİM SORMA BUNLAR MANYAK YA.SÜPER VALLA.HALLEDECEM BAKALIM. BUNLAR SELMAN YİĞİT'İN MEMLEKETİNDEN DAYI DİYECEĞİZ ARTIK SELMAN ABİYE HEHEHEHEHE
Biz oynasak Selman para yapıştırır mı ne diyosun ?? Var mı onda o kadar adamlık
selman paramii komik olmaa adam gokhanii carsamba bulusmasinda sabaha kadar gitar caldirdi 5 lira bile vermemis kafasi iyi oldukca 60 kutu icti hala para gondericek
Güzel bir etkinlik olacağında hiç şüphem yok.Dostlarla güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...Şimdiden hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
Değerli avcı olmaya aday kardeşlerim.Sizin hiç işiniz gücünüz yok mu ?Bakın ben sabıkalı adamım . Eşref benimle hala destur çekmeden konuşamıyor.Ama BURAK oratalıgı karıştırıyor sonra kabak Eşrefin başına patlıyor.EŞREF sen gaza gelme abisi.Bak üzerim seni.Siz karşılıklı oynayın Burakla ben sizi miltimilyarder yapıcam Ama Eşrefin iyi kıvırması lazım.
herkes gayet iyi biliyor kardesss senin gbi guzel yazi yazmasini bilmeyiz ama her karakolda adimiz her guzel kizdada resmimiz vardir naberrrr
Yürü be kankaaa....Aslan kankam... Ne demek istiyor şimdi bize bu çakma avcı Selman...Bunun bi ağzının payını vermen lazım senin
İnşallah bekleriz yeriniz istediğiniz gibi ayrılacaktır.Şimdiden teşekkürler.Bu arada ÖRDEK DÜDÜĞÜ yarışmasına hazır ol Yarışmalar ile ilgili kuralları yakında paylaşacağım....Görüşmek üzere.
Ordu avcılar atıcılar ihtisas kulübü olarak 6.karadeniz buluşmasında tam kadro yerimizi alacağız
ben çoooooookkkkkkk istiyorum böyle bir etkinliğe gelmeyi çok İNŞALLAH nasip olurda bende orada olurum
millet neredesiniz hadi buluşmaya