Gönderen Konu: bir tüfek nasıl bu hale gelir..  (Okunma sayısı 2960 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
Ynt: bir tüfek nasıl bu hale gelir..
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2013, 15:37:27 »
Huğlu, eski Huğlu değil !!! yaşadığın sorun Allah korusun büyük bir sorunada yol açabilir. Ben görmedim öğle gövdeyi döven tüfek şimdiye kadar. Bir huğlum vardı aldığımdan 2 ay sonra 500 TL zararına alanı bilgilendirerek sattım .Bir daha mı Huğlu mu Allah korusun....
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Yunus DEVELİ

• *
  • Bozuk düzende sağlam çark olmaz...
    • Bilginizi paylaşın, ağırlık yapmasın..
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2013, 16:13:49 »
Huğlu, eski Huğlu değil !!! yaşadığın sorun Allah korusun büyük bir sorunada yol açabilir. Ben görmedim öğle gövdeyi döven tüfek şimdiye kadar. Bir huğlum vardı aldığımdan 2 ay sonra 500 TL zararına alanı bilgilendirerek sattım .Bir daha mı Huğlu mu Allah korusun....

ümit hocam büyük sorun derken aklıma geldi silah bir kaç kere fişek patlatmadı, tutukluk yaptı vs. bir seferinde gece tarla beklerken ayıya korkutmak amaçlı havaya ates ettim, ayı korktu kaçtı iyi ki korkup kaçmış çünkü ikinciyi sıkmaya çalıştığımda fişek boşaltma bölümünde attığım fişeğin sıkıştığını ve ikinci fişeğin dolduruşa gelmediğini fark ettim.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2013, 22:54:18 »
Foruma hoşgeldiniz Yunus Bey. Tesviye izlerini gördüm ama bir problem çıkartacak yerde değiller. Pistonda vs izler emin değilim ama krom bozulması gibi görünüyor. Bu duruma geliş hikayesini bilmeden, yakından görmeden kesin ifadelerde bulunmam doğru olmaz. Zaten sorunu da çözmez. Yerinizde olsam Kooperatif'e detaylı bir açıklamayı, telefon numaramı da ekleyip tüfeği yollardım. İlgileniyorlar ama telefonla da konuşursanız iyi olur. Geçmiş olsun.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yunus DEVELİ

• *
  • Bozuk düzende sağlam çark olmaz...
    • Bilginizi paylaşın, ağırlık yapmasın..
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2013, 12:06:50 »
Foruma hoşgeldiniz Yunus Bey. Tesviye izlerini gördüm ama bir problem çıkartacak yerde değiller. Pistonda vs izler emin değilim ama krom bozulması gibi görünüyor. Bu duruma geliş hikayesini bilmeden, yakından görmeden kesin ifadelerde bulunmam doğru olmaz. Zaten sorunu da çözmez. Yerinizde olsam Kooperatif'e detaylı bir açıklamayı, telefon numaramı da ekleyip tüfeği yollardım. İlgileniyorlar ama telefonla da konuşursanız iyi olur. Geçmiş olsun.

Volkan bey alakanız için teşekür ederim, kooperatif ile daha önce ve bu aralarda da facebook üzerinden  yazışıyorum ancak tavırları çok yapıcı değil, tüfeği gönderin ücreti karşılığında yapalım diyorlar ama benim takıldığım konu başka, ben diyorum ki benim başıma gelen olayı direk kullanıcı hatasına bağlamak doğru değil çünkü konuyu paylaştığım başka uzman arkadaşlar aşınma ilgili olarak krom hatası diyende var, boşlukların iyi ayarlanmamısından olur diyende var, bir silah bakımsızlıktan bu hale gelmez diyende var, kullanılan çeliğin kalitesiyle alakalı diyende var, o zaman huğlununda acaba bizmi yanlış yaptık deyip tüfeği inceleme için göndermemi isteyebilirlerdi, bunu yapmadılar dedikleri şey kafadan gönderin ücreti karşılığında tamir edelim oldu. ve forum sitelerinde karşılaştığım başka arkadaşların bu firmayla yaşadıkları sorunlarda buna benzer tutumların yaşandığı oldu, ve ben bu şekilde tepkimi ortaya koyarak hangi firma olursa olsun kaliteyi yukarı çekmek adına herkesin benim gibi davranmasını beklerim. ayrıca konuyla ilgili huğludan cvplamalarını istediğim iki sorunun cevabını henüz almış değilim cevap bekliyorum ama cevap verende yok ve bu beni daha da sinir ediyor, tüfeğin seri numarasını istediler gönderdim dedimki bu tüfek size daha önce bakım için bayiniz aracılığıyla gönderildi bu tüfek size ulaştımı ulaştıysa hangi işlemden geçti, size ulaşmadıysa bu bayinin beni kandırdığı anlamına geliyor, ayrıca siyah lekeler için direk oksitlenme teşhisinde bulundular, tamam onu bu şekilde kabul edelim ama diğer aşınma ile ilgili bir açıklama yapamıyorlar buda benim aklıma kullanılan malzemede bir hata olduğu fikrine götürüyor, bakalım ben bu işin peşini bırakmaya pek niyetli değilim, yazışmalara devam edeceğim.

Teşekkürler.