Değerli avcı dostlar...
Öncelikle yeni sezonun hepimiz için bereketli geçmesini ve hayırlı olmasını diliyorum...Sizlerle şimdiye kadar yaptığım değişik gravür çalışmalarımı paylaştım.Avcının bir parçası olan çakılara da şahsınıza özel istediğiniz işlemeleri yapıyoruz..Köpek çeşitleri,kuş çeşitleri,domuz,tavşan,v.b. gibi av hayvanları, köpek isimleri,kişi ismi ,logo,kısacası istediğiniz her şeyi işleyerek sizde kalıcı bir hatıra bırakıyoruz.
Daha önce yapmış olduğumuz çakılara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederim...Sizlerle değişik çakı ve işleme modellerimizi paylaşmak istiyorum....Umarım beğenirsiniz...Siparişlerinizi aldıktan sonra havalenizi yapıyorsunuz 3 iş günü içinde siparişiniz işlenip, vereceğiniz teslimat adresine kargo ile yolluyoruz...Detaylar için arayabilirsniz...
SELAMLAR... NOT:Çakı fiyatlarına işleme ve kılıf dahildir...
msn:[email protected]
tel:05363392715
REMİXON MARKA KİLİT MEKANIZMALI ÇAKI
Bu sıradışı bıçak 1095 çeliğinden üretilmiştir.
Dünyanın en büyük bıçak üreticilerinden REMİXON marka bıçak,
Sıradışı, kaliteli ve gösterişli, kesinlikle memnun kalacaksınız.
Emniyet kilitli, açıldıktan sonra kilitlenir, arkadaki metal kilit bastırılmadıkça kapanmaz.
Yüzeyleri tamamen düz ve mat bir görünüme sahiptir.
* Isıl işlem görmüş kararma ve paslanma yapmaz
* Gayet keskin ve sivri uçlu
*Elinize aldığınızda kalitesini anlayacaksınız
* Kullanışlı ergonomik
*Açıldığı zaman kendi kendine kapanmaması için kilit mekanizması vardır
*Açık Uzunluk : 19 cm.
*Kapalı Uzunluk : 11 cm
1095 en meşhur bıçak çeliğidir. Bu seri arasında karbon oranı en çok olanı ve en dayanıklısıdır. Kısa bıçakların yapımında tercih edilir.
MODEL-1 İŞLEMELİ : 70 tl.
ÖRNEK RESİMLER...............