0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
paylaşım için teşekkürler güzel görüntüler...
ellerini severim ellerini...biz kovaladık siz tutmuşsunuz. Yine beraber kısmet olamadı. Birdahaki sefere inşallah...
Vay vay vay papucumuz dama atıldı bu sene kayseriyemi gitsem acaba
hey maşallah hey maşallah, seviyom sizin muhabbetleri, büyük bir gıptayla izliyom. balıkların da maşallahı var, takoz gibi. rasgelsin, afiyet olsun diyerekten selamlar..
Tebrikler.... Bol teyreyağında yilli domatis biber ve sarımsak koyacaksınız tepsiye fırına süreceksiniz haaa unutmuyun.....Trapaaaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll.....
Yok abi,barut kokusu olucak amma tuğlaya değil ete sıkıcan Balık daha zevkli
Bak seen BALIK DAHA ZEVKLİ dersin haaaa.. Duyun keklikler, bıldrıcınlar, örderkler bu Ahmet ŞAKİROĞLU'nun önünden kalkarsanız, geçit verirseniz kuş değilsiniz lan... TAbi baktın MAK kararlarına ne zaman , ne limit nede avlak uyuyor hemen manevra balığa... Kekliğin harıltısı yeter be çat çat ellerini severim.....
Çok güzel av olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Abi ben trapta zevk yok dedim...Aslında skeetler fırlatılırken yanından efekt verseler harrrr harrr vıcıkkk vıcıkkk diye inan dünya şampiyonluğuna oynarız
Aynen süper olur efekt işi ama kalbi dayanmaz insanın 10dakka içinde 25 tane keklik kalkışına..... Harrrrrrrrr vıccck vıccccccccckkkk çat çaaat şangır şungur....
maşallah başkan rastgele
20 yıldır aktif olarak ava giderim,dediğin gibi hiç yaşamadım öyle bir duygu onuda geç en fazla vurduğum keklik 3,4 tanedir Düşünsene bi avlaktasın 1 saatte fişeklik biticek Ahh ahh bizim eskidendi diyeceğimiz günlerimizde olmadı Ben en iyisi bu balık işinin üstüne düşüyüm biraz daha
Solak atan abin desem, doğu desem , otel desem, otelde misafir gelenler oldu desem, keklikler arabanın altından kalkıyordu desem.. Sana eski bir hatırayı hatırlatırmıydı desem Güzel günlerdi desem....
O dediğin Köpeği ne zaman bıraksam git gez dolaş desem sürekli tavsan kaldırıyor Bugun sabah 10 dakkanın içinde 6 tane tavsan kaldırdı ama hepside fermasına AHMEDİM SENİN OĞLANIN YANINA BİZİM KIZI DA KOY DA TAVŞAN NEDİR O GARİBİM DE GÖRSÜN ÖĞRENSİN HERİFİNDEN. EL KAPISINDA ÖYLE YATMAYLA OLMAZ. ANTREMAN OLSUN ONADA...