Gönderen Konu: artemis-kral sperpoze tercihi  (Okunma sayısı 5115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
artemis-kral sperpoze tercihi
« : 24 Mayıs 2013, 18:04:34 »
arkadaşlar geçen gün bayiden ikisinede baktım ikiside fiyat ve kalıp bakımından uygun geldi.birisini alacağım ama önce size sorayım dedim.

kral marka olan tüfek enjektörlü 650 tl kralda magnum yazısı avrdı
artemis enjektörsüz                    750 tl av bayisi 40 gr kadar sorun olmaz dedi

galiba ikiside aliminyum kasa olması lazım bayinin söylediği bi internet sitesinde baktım.ikisindede magnum yazıyor.

bu ikisinden hangisini tercih edersiniz bütce 750 civarı.yıllardan beri avcılık yapan bi abimizde ne kadar teferruet varsa sorun çıkma olasılıgı o kadar artıyor manuellerden al sorun derdi yaşamassın dedi.mantıklı geldi.genelde bıldırcın çulluk keklik tavşan avı yapıcam.ördek kaz domuz avları şu an için düşünmuyorum.ilerleyen zamanlarda ithal bi otomatik düşündüğüm için ilk tefeğime fazla harcama yapmak istemedim.

artısı eksisi nedir sizce.

birde tüfek alırken nelere bakmak gerekli.namlu içinde çevresinde küflenme belirtisi tüfeği kapatırken parçalar arası uyumu vs açıklayan olursa sevinirim.

• Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
Ynt: artemis-kral sperpoze tercihi
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2013, 18:11:00 »
kardeşim artemis tüfeği ilk çıktığında almıştım harika bir poze, bendeki alimınyum kasa değil yanlız, 3,200 civarında 89 mm fişek yatağı var ama ben yüksek gramaj avda pek kullanmadım, ama her türlü fişeği attım deneme amaçlı, çift namlu seçenekleride mevcut gönül rahatlığı ile kullanabileceğin bir silah ve kral markadan kat kat daha iyidir
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2013, 18:21:58 »
ikiside üzümlü kasabası üretimi..pek fark olmasada arthemis sanki daha iyi gibi duruyor.Ancak fikirlerimize gerçekten değer verirsen uzun zaman sorunsuz kullanacağın bir silah istersen  ikisindende hatta üzümlü yapısı tüfeklerden uzak durmanı tavsiye ederim .
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2013, 18:55:33 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:35:52 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2013, 20:10:21 »
bi 2 ay daha beklemek lazım o zaman.birde av bayisinin dediğine göre av tüfeklerine zam gelecekmiş.bu aralar bekleniyor ama ne zaman olur onu bilemeyiz dedi.doğruluğu konusunda bi haberim yok böyle bi söylenti yada gerçek olması muhtemel bi durum varmı.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2013, 22:53:40 »
kardeşim artemis tüfeği ilk çıktığında almıştım harika bir poze, bendeki alimınyum kasa değil yanlız, 3,200 civarında 89 mm fişek yatağı var ama ben yüksek gramaj avda pek kullanmadım, ama her türlü fişeği attım deneme amaçlı, çift namlu seçenekleride mevcut gönül rahatlığı ile kullanabileceğin bir silah ve kral markadan kat kat daha iyidir

Sizdeki tüfeğin modeli, namlu uzunluğu, ejektör olup olmadığı bilgisini verir misiniz?

bi 2 ay daha beklemek lazım o zaman.birde av bayisinin dediğine göre av tüfeklerine zam gelecekmiş.bu aralar bekleniyor ama ne zaman olur onu bilemeyiz dedi.doğruluğu konusunda bi haberim yok böyle bi söylenti yada gerçek olması muhtemel bi durum varmı.
Öyle diyorlarsa doğru olabilir. Fuardan önce belki yaparlar. İki tüfeği de kullanmadığım için ve her tüfekte olduğu gibi garanti vermem mümkün olmadığından ikisi arasında yardım edemem. İkinci elini de düşünürseniz yenisinden hesaplı olmak üzere marka seçenekleriniz zenginleşir derim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2013, 23:13:01 »
 O0
  O0 muhammet kardeşim , aralık ayında 975 tl ye aldığım tüfek için , ocak ayında 1 , 150 tl - 1, 100 tl gibi fiyatlar söylendi .  yılbaşında zam geldiği doğrudur .  6.  ve 12 .  aylarda ,  maaşlara , asgari ücretlere gelen  zamlardan ve  ve piyasadaki enflasyon ve hammaddelerdeki  vs vs  artışlardan dolayı ,  üretici firmalar fiyat ayarlaması yaparlar .  .   6. ayda artar azalır , orasını bilemem . firmaların tercihi  . . .  bu tür  firma kıyaslamalarında ise , iyidir veya kötüdür gibi , yermek veya övmek ,  gibi  bir davranış sergilemiyorum  ,  çünkü bu işten  ,  dolaylı veya dolaysız yoldan ekmek yiyen  , yüzlerce ve binlerce aile vardır  . .  işini temiz ve titiz yapan firmalar piyasada tutunurlar ,  malının arkasında duramayan firmalarda ,  tarihin tozlu  raflarında yerlerini alırlar . .  bazen doğrular ne yazıkki heryerde söylenmez . .  O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2013, 01:44:17 »
yorum yapan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2013, 17:13:15 »
üzümlü tüfekleri ile yaşayacağın muhtemel iki arıza evvela ejektör sonra iğne arızasıdır.Geriye ne kalıyor derseniz orasını bilemem.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2013, 21:31:44 »
750 artemis lere vereceğime 250 daha koyup stogger alamaya karar verdim.bugun bayileri gezdim ama bulundugum ilde herhangi bi stoger bulamadım.okudugum yorumlardada herhangi olumsuz bi yazı okumadım her kullananda tavsiye ediyor.900 e huglu 401 de var ama gazlı sistm almak istemiyorum.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2013, 21:53:11 »
401 gazlı değil, kinetiktir. Komşu illerden birinde olduğunu öğrenirseniz atlayın gidin. Dönüş yolu çabucacık geçer ;)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2013, 22:27:59 »
401 gazlı değil, kinetiktir. Komşu illerden birinde olduğunu öğrenirseniz atlayın gidin. Dönüş yolu çabucacık geçer ;)

o zaman 601 olmalı.4+1 di döner başlık yoktu. huglunun 401 ini izmirde bakmaya gitmişdim özellikle bana uygun geldi yapısı ama stoger hakkında cok fazla guzel söz duyunca.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 25 Mayıs 2013, 22:58:42 »
https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=17&altkategori1=201

seç buradan istediğini sana gönderteyim :)
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama